Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Dogteur Senior Protect Hond en Kat 60 st

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 26,90
Levertijd:
Niet op voorraad
Dogteur

Artikelomschrijving

Aanvullend voer voor honden en katten. Dogteur Senior Protect helpt om het verouderingsproces bij honden en katten te verminderen door oxidatieve stress te verminderen, de goede werking van het immuunsysteem te bevorden en de vitaliteit van het huisdier te vergroten.

Waarom kiezen voor Dogteur Senior Protect?

Dogteur Senior Protect is het resultaat van 20 jaar onderzoek op verschillende gebieden: dermatiologisch, cellulaire veroudering en de effecten van stress.

 

Je geeft Dogteur Senior Protect wanneer:

- Vanaf de leeftijd van 6 jaar (bij grote rassen) en 8 jaar (bij kleine rassen) om veroudering van het lichaam helpen te voorkomen wanneer er nog geen specifieke symptomen te zien zijn

- Zodra het dier tekenen van vermoeidheid vertoont, zoals bijvoorbeeld jachthonden aan het einde van het seizoen

- Om het dier te helpen herstellen bij trauma

- Om het immuunsysteem te helepn zichzelf te verdedigen in geval van ziekte (met toestemming van de dierenarts)

- Wanneer tekenen van veroudering verschijnen. Denk aan veranderingen in het dag/nacht ritme, verlies van oriëntatiepunten en angst

 

 

Wat zijn de eigenschappen van Dogteur Senior Protect?

Voedingssupplement voor honden. 60 capsules. Netto gewicht : 24g

Aanvullend voor honden en katten op basis van getitreerd meloenextract. Dit innovatieve product combineert SuperOxideDismutase (SOD), een krachtige antioxidant en het tarwe eiwit Gliadine, om de maag te beschermen tegen zuuraanvallen zodat het intact en actief blijft. SOD helpt het dier te beschermen tegen veroudering en cellulaire stress en helpt ook om de immuunafweermechanismen te versterken.

Het bevat ook Zink, Selenium en vitamine B12.

Op deze manier kan het huisdier zo lang mogelijk het maximale uit zijn fysieke en intellectuele vermogens halen.

 

 Leverancier LA COMPAGNIE DES ANIMAUX, 6 rue Léonard de Vinci, LISSES.

 

Hoe moet ik Dogteur Senior Protect toedienen?

Open de capsule en giet deze in de maaltijd van het huisdier

Katten: 1 capsule per dag

Honden onder de 20 kilo: 1 capsule per dag

Honden boven de 20 kilo: 2 capsules per dag

 

Buiten bereik van kinderen en dieren houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Bewaar het product op een koele en droge plek. Zorg altijd voor voldoende schoon drinkwater voor het dier.

 

Wat zit er in Dogteur Senior Protect?

Samenstelling: 

GliSODin (maltodextrine, gliadine (tarwe-eiwit)), meloenfruitextract (Cucumis melo L) getitreerd in superoxide dismutase (SOD), coatingmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, zinkgluconaat, met selenium verrijkte gist, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, kleurstof: titaandioxide, cyanocobalamine (vitamine B2), antiklontermiddel: siliciumdioxide.

 

Samenstelling voor één tablet:Glisodine 250 mg, Meloenfruitextract 3,37 mg, waarvan SOD 250 IE, Zink 5mg, Selenium 25μ, Vitaminen B12 1.25μ.

Overzicht

Aanvullend voer voor honden en katten. Dogteur Senior Protect helpt om het verouderingsproces bij honden en katten te verminderen door oxidatieve stress te verminderen, de goede werking van het immuunsysteem te bevorden en de vitaliteit van het huisdier te vergroten.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 29571
Merk Dogteur