Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Dyspla 50 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 19,90
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving

Het is goed voor de heupen en de botten, zorgt voor een soepele start en werkt bij stijve en stramme beweging

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags:
Hond: 10 - 15 druppels
Kat:     5 - 10 druppels

1 ml = 20 druppels

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Voor een optimaal resultaat dient Puur Dyspla te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen

Advies
1. In beweging blijven is belangrijk voor de souplesse
2. Rustige en gelijkmatige beweging is goed, denk hierbij aan wandelen en zwemmen.
3. Vermijd hoge belasting evenals abrupte bewegingen en springen.
4. Overgewicht geeft extra belasting van de gewrichten, banden en pezen.
5. Een behandeling van een fysiotherapeut kan de kwaliteit van het bewegen verhogen.
6. Zorg voor voeding van uitstekende kwaliteit.
7. Vermijd extreme kou en vocht.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan bij chronische klachten blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.


Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met andere natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen. Naast Puur Dyspla kan Puur Muscle Mass gegeven worden om spieren, banden en pezen te ondersteunen en sterker te maken. In het geval van botaanwas rond het heupgewricht kan het nodig zijn om Puur Osteo erbij te geven. 


Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Extract van wierookboom (Boswellia serrata). Verdund extract van smeerwortel (Symphytum). Verdunning van kiezelzuur (Silicea). Alcohol 35% v/v.

Overzicht

Druppels voor soepel werkende gewrichten.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26595
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Boswellia, Smeerwortel
Gebruik Inwendig

Kruiden en Ingrediënten

  • Boswellia
  • Smeerwortel
  • Alcoholgehalte
    Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
  • Bioflavonoïden
Anderen kochten ook