Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Cavalor SW-Itch 500 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 42,95
Levertijd:
Direct leverbaar
Cavalor

Artikelomschrijving

Cavalor SW-ITCH is speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor zomerkriebels. Het kan ook gebruikt worden bij huidirritaties als gevolg van extreme weersomstandigheden. SW-ITCH verzacht snel en geneest en hydrateert wonden die veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld schuren.

Gebruik

Schud het product tot het wit wordt. Spray op een doek of onmiddelijk op de geïrriteerde huid. Breng SW-ITCH 1 of 2 keer per dag aan totdat verbetering zichtbaar is. Je kan het ook gebruiken als onderhoud of preventie, dan kan je het 2 of 3 keer per week aanbrengen voor de start van het muggenseizoen.

Samenstelling

Eén van de actieve ingrediënten, Benzylbenzoaat, staat bekend voor zijn insectwerende eigenschappen, wat een belangrijke stap is in de preventie van irritatie door insectenbeten. Bovendien verzorgen hydraterende en voedende ingrediënten de verwonde en geïrriteerde huid.

Overzicht

Cavalor SW-ITCH is speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor irritatie veroorzaakt door insectenbeten of andere huidirritaties. SW-ITCH verzacht snel de aangedane huid en geneest en hydrateert wonden die veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld schuren.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26659
Merk Cavalor
Gebruik Uitwendig
Anderen kochten ook