Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Cavalor Derma Wash 500 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 21,50 € 19,35
Levertijd:
Direct leverbaar
Cavalor
-10 %

Artikelomschrijving

Cavalor Derma Wash is een hygiënische shampoo op basis van chloorhexidine die gebruikt wordt om paarden met een schilferige huid, doffe vacht of huidaandoening te wassen. Het is ook de ideale shampoo om paarden die nieuw op stal zijn te wassen om infecties te voorkomen. Ook zeer geschikt om staart en manen mee te wassen bij paarden die last hebben van irritatie door insectenbeten.

Gebruik

Gebruik de wash in combinatie met water. Naast het gebruik van Cavalor Derma Wash als shampoo kan het ook aangewend worden om dekens, zadeldoeken, leder en dergelijke te reinigen.

Samenstelling

Cavalor Derma Wash is pH neutraal, heel fijn dus voor de huid van je paard. In tegenstelling tot onze huid, die een natuurlijke zuurtegraad van 4,0 - 5,5 heeft, is de optimale pH van de paardenhuid 7,0 - 7,4. Wanneer we producten met een lage pH (bijvoorbeeld shampoos voor mensen) gebruiken wordt het vocht uit de huid geabsorbeerd en resulteert dit in een droge, schilferige huid. Middelen met een hoge pH (bijvoorbeeld sterke reinigingsmiddelen) zullen de natuurlijke talg absorberen waardoor de huid gevoelig wordt voor infecties. Daarnaast is Cavalor Derma Wash verrijkt met glycerine. Dit zal ervoor zorgen dat de huid gehydrateerd wordt en de vacht gaat glanzen.

Overzicht

Cavalor Derma Wash is een shampoo die gebruikt wordt om paarden met een schilferige huid, doffe vacht of huidaandoening te wassen. Het is ook de ideale shampoo om paarden die nieuw op stal zijn te wassen om infecties te voorkomen of verzachting te bieden bij irritatie door insectenbeten.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26655
Merk Cavalor
Anderen kochten ook