Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Beaphar Comfort® Navulling

Gebruik:
1 vulling van 48 ml per 30 dagen
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
Vanaf € 13,99
Levertijd:
Selecteer een optie
Beaphar

Artikelomschrijving

Beaphar heeft op basis van klinische studies de Beaphar CatComfort® ontwikkeld. Beaphar CatComfort® kan worden ingezet bij de preventie van ongewenst gedrag. Hierbij kun je denken aan vernielen/krabben, sproeien of angst. Ook helpt het als de kat reageert op een verhuizing, het verplaatsen van meubels of bij bijvoorbeeld het wennen aan een nieuwe inrichting.

Het feromoon wat gebruikt wordt in de Beaphar CatComfort® is een kopie van het kopjesferomoon van een kat. Dit feromoon geeft katten een geruststellend gevoel en laat een kat weten dat het veilig is.

Van Beaphar CatComfort® wordt je kat niet suf en het heeft ook geen invloed op andere huisdieren. De verdamper kan ook gebruikt worden in combinatie met medicijnen.

Gebruik

De vulling met feromonen en gebruik je in de verdamper. Zodra de verdamper in het stopcontact, 230V, wordt geplaatst begint deze met het verspreiden van feromonen.

1 Vulling van 48 ml met Feromonen heeft een werkingsduur van ongeveer 30 dagen en is geschikt voor 70m² . De verdamper dient iedere 6 maanden te worden vervangen. De verdamper wordt niet los verkocht maar is alleenl door aanschaf van een starterskit te verkrijgen.

De verdamper dient niet geplaatst te worden in een verlengsnoer, nabij een verwarming . De verdamper kan warm aanvoelen, door de warmte wordt de vloeistof verspreid.

De verdamper mag niet geplaatst worden:

  • Onder andere elektrische apparaten
  • Onder of dichtbij meubels
  • Onder een object wat uit de muur steekt
  • In een adapter met meerdere stekkers of in een verlengsnoer

Boven de verdamper dient er een vrije afstand van 1,20 meter te zijn. Mocht dit niet het geval zijn kan dit invloed hebben op de verdamping en kunnen er vlekken ontstaan op de objecten boven de verdamper.

Bewaaradvies

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Samenstelling

Analoog van het kattengezichtsferomoon F3 2%.

Isoparafinische  koolwaterstof a.s. 100g.

Overzicht

De Beaphar CatComfort® navulling dient samen gebruikt te worden met de verdamper. De Beaphar CatComfort zorgt voor rust en ontspanning in huis door middel van feromonen.

Eigenschappen

Eigenschappen
Art.nr. PAARD-17146
Vorm Vloeibaar
Merk Beaphar