Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Paardendrogist Devil's Support

We zijn trots dat dit ondersteunende product geselecteerd is in de Product van het Jaar verkiezing van Horses.nl! In dit blog vertellen we je er meer over.

Extra ondersteuning gewrichten

Voor paarden die stijf en stram van stal komen of lang tijd nodig hebben om op gang te komen in de training, is Devil’s Support Extra de ideale aanvulling. De krachtige extracten van Duivelsklauwwortel vormen de basis van dit vloeibare supplement dat bijzonder goed wordt opgenomen door paarden.

Van oude dag genieten

Pijn zorgt voor een minder beweeglijk en minder blij paard. Daarom wordt Devil’s Support Extra veel gebruikt bij oudere paarden die stram bewegen en wel wat extra soepelheid kunnen gebruiken. De combinatie van kruiden zoals Zwarte Bes, Heermoes en het Driekleurig viooltje maken deze ondersteunende drank extra effectief! Devil’s Support  Extra stimuleert namelijk ook ook de afvoer van afvalstoffen en een goede doorbloeding. Zo kunnen oudere paarden onbezorgd en (zoveel mogelijk) pijnvrij van hun oude dag genieten!

Niet voor drachtige merries en bij wedstrijden

Devil's Support kun je voor een langere tijd geven, maar is niet geschikt voor drachtige merries. Doordat Devil’s Support Extra niet is toegestaan tijdens de wedstrijden, is het belangrijk om rekening te houden met een wachttijd van 48 uur.

Smaakgarantie

Je krijgt 100% smaakgarantie op alle supplementen van ons eigen merk. Al onze Paardendrogist supplementen zijn namelijk uitgebreid getest op smaak door verschillende paarden. Vindt je paard een supplement echt niet lekker? We hebben uit eigen ervaring handige tips waardoor het product vaak toch in de smaak valt. Lukt het echt niet om je paard te overtuigen? Dan mag je het product retourneren en krijg je uiteraard je geld terug!

Zuiver

Devil’s Support Extra is niet alleen suikervrij, maar ook 100% zuiver! Overtuigd? Is je interesse gewekt om Devil’s Support Extra te proberen? Via deze link vind je nog meer informatie en vele reviews van tevreden klanten
 

Delen: