Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Back on Track Stalbeschermers Royal

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
Vanaf € 102,75
Levertijd:
Selecteer een optie
Back on Track Paard

Artikelomschrijving

Specificaties:

  • Stevige stal- en transportbeschermers
  • Bestaat uit 2 delen: losse pad, die met klittenband aan de beschermer wordt vastgemaakt.
  • Binnenste pad gemaakt met Welltex; stimuleert de bloedsomloop en heeft een preventieve werking bij blessures
  • Buitenkant gemaakt van sterk en duurzaam neopreen
  • Sluit met vier stevige klittenbandsluitingen
  • Per set van twee
  • Machine wasbaar op 30 graden

Maatadvies:
S: 35cm hoog (pony)
M: 40 cm hoog (voorbenen Cob/Paard)
L: 45cm hoog (achterbenen Cob/Paard)


Back on Track:

De voering van Back on Track producten is gemaakt van Welltex, dit is polypropyleen met ingesmolten keramiek. Tijdens de productie van polypropyleen weefsel worden de keramische deeltjes in het weefsel gesmolten. Deze stof is een samenwerking tussen oude Chinese ervaringen en moderne wetenschappelijke textiel technologie. Een belangrijke eigenschap van de keramische deeltjes is dat deze, wanneer ze worden verwarmd door lichaamswarmte, deze warmte terugkaatst naar het lichaam.
 De warmte die op deze manier wordt weerkaatst is een langgolvige warmtestraling, te vergelijken met langgolvige infraroodstraling. Het is duidelijk bewezen dat langgolvige infrarode warmtestraling de bloedcirculatie verhoogt. Een verhoogde bloedcirculatie in de weefsels lost spanningen in de spieren op en draagt bij aan een verhoogd prestatievermogen. 
Back on Track producten zijn zeer geschikt voor paarden met gevoelige spieren, gewrichtsklachten, paarden die last hebben van stijfheid en bij blessures.

Gebruiksaanwijzing:

Wanneer het paard voor het eerst een Back on Track product gaat dragen is het belangrijk dat het product de eerste dagen opbouwend gebruikt. Laat het paard het product de eerste 2-3 dagen maximaal 4 uur dragen, het lichaam krijgt op die manier de kans te wennen aan het effect wat dit materiaal geeft.  
 
Let op!
Gebruik Back on Track producten niet gelijktijdig met een uitwendig massagemiddel omdat dit het effect versterkt. Gebruik de producten alleen volgens de gebruiksaanwijzingen en raadpleeg een dierenarts als de problemen blijven. Back on Track raadt het gebruik van hun producten af tijdens de dracht.

Onze ervaring:

Back on Track producten geven het ultieme wellness gevoel. Niet alleen voor paarden, maar ook voor mensen. Wij zijn groot fan van de werking van de producten. Stalbenen en blessures hebben echt baat bij de producten en paarden zijn meer ontspannen door het gebruik van Back on Track.
 

Overzicht

De Back on Track Stal- en transportbeschermers zijn sterkte beschermers met keramische deeltjes om de warmte van het paard te weerkaatsen; werkt bloedsomloopstimulerend en is ideaal om te gebruiken bij artrose, stalbenen en (gevoeligheid voor) blessures. De beschermers zijn geschikt voor zowel de voor- als achterbenen. Wordt geleverd per paar. Kleur: Zwart.

Eigenschappen

Eigenschappen
Art.nr. PAARD-119723
Merk Back on Track Paard
Kenmerken Neopreen, Polypropyleen 1000D, Welltex

Eigenschappen

  • Welltex
  • Neopreen
Anderen kochten ook