Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Horse Master Honey CicaBee 250 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 24,80
Levertijd:
Direct leverbaar
Horse Master

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Honey CicaBee van Horse Master?

Honey CicaBee is een balsem voor de huid van het paard gemaakt met honing, aloë vera en picrinezuur. Deze ingrediënten staan bekend om hun helende en verzachtende eigenschappen. Honey CicaBee wordt in het bijzonder aanbevolen om de huid van het paard te hydrateren, de gewonde delen (irritaties, brandwonden en krassen) te beschermen en het genezingsproces te stimuleren. 

Honey CicaBee kan veilig worden gebruikt tijdens wedstrijden, dracht en zelfs bij likken. 

Hoe moet ik Honey CicaBee toedienen?

Het is niet nodig om de wond voor het eerste gebruik met jodium te reinigen. Was de wond met water en veeg de wond grondig schoon met een schone doek. Breng een dikke laag Honey CicaBee aan op de wond zodat deze volledig wordt bedekt. Bedek eventueel af met verband. Breng Honey CicaBee opnieuw aan totdat de huid of vacht is dicht gegroeid.
- Bij lichte verwongingen is 1 keer per dag aanbrengen voldoende.  

Wat zit er in Honey CicaBee?

Samenstelling: Polyesters, honing, bijenwas, lanoline, aloë vera, picrinezuur. 

 

Overzicht

Honey CicaBee is een balsem voor de huid gemaakt met honing, aloë vera en picrinezuur. Deze ingrediënten staan bekend om hun helende en verzachtende eigenschappen. Honey CicaBee wordt in het bijzonder aanbevolen om de huid te hydrateren, de gewonde delen (irritaties, brandwonden en krassen) te beschermen en het genezingsproces te stimuleren. 

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 29626
Inhoud 250 ml
Merk Horse Master