Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Cavalor Coolsens 500 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 22,95
Levertijd:
Direct leverbaar
Cavalor

Artikelomschrijving

Cavalor CoolSens is de wellness behandeling voor jouw paard! Dit geconcentreerde mengsel van essentiële oliën wast, verfrist en verkoeld het lichaam, de spieren en de benen van het paard/de pony. Daarnaast bevatten deze bestanddelen natuurlijke pijnreceptoren, waardoor ze effectief werken als uitwendige pijnstiller. Cavalor CoolSens is pH-neutraal en zal de huid niet irriteren. Bovendien is het product ideaal om kleine wondjes te reinigen door de toevoeging van tea tree.

Gebruik

Gebruik de dop van de fles voor de dosering. Meng de inhoud van 1 dop (20 ml) in een emmer en voeg minstens 4 liter koud water toe. Was het lichaam en vooral de rug en de benen van het paard met dit mengsel. Kan na enkele minuten worden afgespoeld, maar afspoelen is niet noodzakelijk. Gebruik een maximumconcentratie van 15 ml op 4 liter. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Cavalor CoolSens maakt gebruik van essentiële oliën zoals menthol, eucalyptus radiata en tea tree olie. Menthol en eucalyptus hebben een miraculeus effect op de gevoelszenuwen door net die te stimuleren die een koel en verzachtend gevoel geven aan vermoeide en pijnlijke (paarden)benen. Naast de koelende en pijnstillende eigenschappen die lokaal werken, versnelt menthol ook het genezingsproces door de aderen open te zetten. Hierdoor kan er meer bloed de pijnlijke delen bereiken, wat belangrijk is om spier- en gewrichtspijn te verlichten.

 

Overzicht

Geconcentreerd mengsel van essentiële oliën ideaal voor het wassen, verfrissen en koelen van het lichaam, de spieren en de benen van paarden/pony's. Verlicht spier- en gewrichtspijn en werkt als uitwendige, natuurlijke pijnstiller. 

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26654
Merk Cavalor
Kruiden & Ingrediënten Eucalyptus, Tea Tree

Kruiden en Ingrediënten

  • Tea Tree
  • Eucalyptus