Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Bach Rescue Spray 20 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 22,75
Levertijd:
Direct leverbaar
Bach

Artikelomschrijving

Bach Rescue Spray is een 100% natuurlijke anti-stress remedie die snel verlichting geeft in noodsituaties die spanning en stress met zich meebrengen, bijvoorbeeld als huisdieren hevig schrikken of in paniek raken bij het afsteken van vuurwerk.

Bach Rescue Spray op basis van bachbloesems wordt ook ingezet bij dieren die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden. Daarnaast helpt Bach Rescue Spray bij ziekte, na een operatie of voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster. 

Bach Rescue Spray bevat 5 Bach Bloesems Remedies:
- Rock Rose (tegen paniek)
- Impatiens (tegen ongeduld en irritatie)
- Clematis (voor helderheid van geest)
- Star of Betlehem (tegen schok en schrik)
- Cherry Plum (om kalm te blijven)

Gebruik

U kunt Bach Rescue Spray op verschillende manieren toedienen: in de mond, door het drinkwater of door het voer. Bach Rescue Spray versuft niet, kent geen bijwerkingen, is niet verslavend en belemmert de werking van andere geneesmiddelen niet. U kunt het elke 10 minuten geven totdat het gewenste effect bereikt is.
 

Overzicht

Bach Rescue Pets Plus Spray is een handige spray met Vitamine B5 en Vitamine B12 die jouw dier helpt ontspannen bij spannende situaties als dierenartsbezoek, reizen, onweer en vuurwerk. Handige sprayflacon zodat je het gemakkelijk kunt toedienen op de tong van je dier.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26542
Vorm Spray
Merk Bach
Kruiden & Ingrediënten Bachbloesems

Kruiden en Ingrediënten

  • Bachbloesems
Anderen kochten ook