Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Cavalor Lurax 200 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 34,95
Levertijd:
Direct leverbaar
Cavalor

Artikelomschrijving

De werking van Cavalor Lurax Cream stimuleert wondheling, vermindert littekenvorming en zorgt ervoor dat het haar sneller terug groeit in zijn natuurlijke kleur. Heel fijn als je paard een wondje heeft opgelopen waarbij je wil dat de huid zich sneller hersteld. Cavalor Lurax Cream heeft een kalmerend effect waardoor het ook gebruikt kan worden om zonnebrand te behandelen.

Gebruik

Masseer de huidzalf drie keer per dag grondig in, op de huid rond de aangedane zone totdat de huid er weer normaal uit ziet.

Samenstelling

Omdat wondheling een natuurlijk proces is, heeft Cavalor zich bij de ontwikkeling van Cavalor Lurax Cream laten inspireren door de natuur. Door complementaire ingrediënten te combineren, werd een zeer complete formule gecreeërd. Enerzijds worden huidcellen voorzien van nutriënten die belangrijk zijn bij de regeneratie zodat er minder vorming van littekenweefsel is en het haar sneller terug groeit. Anderzijds worden door de koelende en kalmerende werking irritaties tegengegaan waardoor de wond rustig kan genezen. Bovendien is het risico op ontstekingen kleiner aangezien Cavalor Lurax Cream antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen heeft.

Overzicht

Cavalor Lurax Cream stimuleert wondheling, vermindert littekenvorming en zorgt ervoor dat het haar sneller terug groeit in zijn natuurlijke kleur. Cavalor Lurax Cream heeft een kalmerend effect waardoor het ook gebruikt kan worden om zonnebrand te behandelen.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26657
Merk Cavalor
Anderen kochten ook