Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Cavalor Freebute Gel 200 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 33,50 € 30,15
Levertijd:
2 weken
Cavalor
-10 %

Artikelomschrijving

Cavalor FreeBute Gel is een gel die kan worden gebruikt voor gezwollen benen, gevoelige gewrichten en overbelaste spieren en pezen. FreeBute Gel bevordert de helende werking in het geval van een trauma. Ook is het geschikt voor het behandelen van kneuzingen. Bovendien is Cavalor FreeBute Gel ook antiseptisch en kan het de pijn bij wonden verzachten.

Samenstelling

De unieke mengeling van acht essentiële oliën waaronder eucalyptus, lavendel en tea tree die gekend zijn voor hun relaxerende, koelende, ontzwellende en verzachtende werking maken van Cavalor FreeBute Gel hét EHBO middel. Bij uitstek geschikt voor overwerkte en gevoelige spieren en gewrichten. Bij de behandeling van pijn is het belangrijk niet alleen de pijn zelf maar ook de oorzaak ervan aan te pakken. Bij het aanbrengen wordt een aangenaam koelende werking vastgesteld bij je paard. Die gaat geleidelijk over in een warm gevoel. Dankzij de hydrogel trekt Cavalor FreeBute Gel zeer snel in de huid waar het een diepe en krachtige werking op de onderliggende weefsels heeft. Door de positieve invloed op de bloedcirculatie kan Cavalor FreeBute Gel gebruikt worden om gevoelige spieren te ontspannen voor de training, maar zal het ook helpen toxines makkelijker af te voeren na een intensieve training. Zo kan spierstijfheid voorkomen worden.

Gebruik

Dagelijks 1,5 uur voor of na het rijden om de gevoelige spieren te laten ontspannen. Breng de gel twee keer per dag aan voor een sneller herstel na sportblessures. Dit product is alleen geschikt voor uitwendig gebruik.

Overzicht

Cavalor FreeBute Gel helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en ondersteunt daarmee de gewrichten en overbelaste spieren en pezen. Daarnaast bevordert de gel het herstellende vermogen van de huid. 

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26656
Merk Cavalor
Kruiden & Ingrediënten Eucalyptus, Lavendel, Tea Tree

Kruiden en Ingrediënten

  • Tea Tree
  • Eucalyptus
  • Lavendel
Anderen kochten ook