Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Synovium Agility Dog 300 g

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 36,25 € 32,63
Levertijd:
Direct leverbaar
Synovium
-10 %

Artikelomschrijving

Voor het behoud van soepele gewrichten en gezond kraakbeen. Tevens ter ondersteuning van botten, pezen, banden en gewrichtskapsels. Geschikt bij dracht, ter ondersteuning van een goede ontwikkeling van het beenderstelsel van de ongeboren pup.

Agility bevordert de smering van de gewrichten en zorgt voor gezond en veerkrachtig kraakbeen. Bovendien verstevigt dit supplement de botten, banden en pezen van de hond. Agility is zeer geschikt voor grote hondenrassen waarbij de gewrichten extra aandacht behoeven. Ook ondersteunt het product de gewrichten van oudere honden. Geef Agility tijdens de dracht ter ondersteuning van de conditie van de drachtige teef en de ongeboren pup. Ook voor opgroeiende pup vormt Agility een uitstekende aanvulling. 

  • Goed voor de opbouw van het kraakbeen en behoud van soepele gewrichten
  • Voor pups, werk- en sporthonden, oudere honden en bij dracht
  • Hypoallergeen en 100% vrij van additieven
  • Makkelijk en doeltreffend te doseren

Gebruik

Hond tot 20 kg: 5 gram per dag (1 maatschepje)
Hond boven 20 kg: 10 gram per dag (2 maatschepjes)

Één maatschepje bevat 5 gram

Samenstelling 

Bioactieve collageen peptides
Neutraal van smaak en geur 

Agility bestaat voor 100% uit Bioactieve Collageen Peptides (BCP). De collageenpeptiden in Agility zijn specifiek ontwikkeld ter ondersteuning van de gewrichten van huisdieren. Dit maakt het mogelijk om gericht te doseren en tevens uiterst doeltreffend te zijn. Uit diverse studies blijkt dat toediening van Agility een gunstig effect heeft op het gewrichtskraakbeen van honden. Bij 70% van de honden nam de stijfheid af en nam de mogelijkheid tot bewegen (opstaan, traplopen) significant toe. Agility heeft bewezen bij te dragen tot de gezondheid van de gewrichten, waardoor de mobiliteit en kwaliteit van leven de hond langer behouden blijven. 
 

Overzicht

Voor het behoud van soepele gewrichten en gezond kraakbeen. Tevens ter ondersteuning van botten, pezen, banden en gewrichtskapsels

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26626
Vorm Poeder
Merk Synovium
Meer info Soepele gewrichten

Meer informatie

  • Soepele gewrichten