Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

PUUR Sun Cream 30 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 14,90
Levertijd:
Niet op voorraad
Puur

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor PUUR Sun Cream?

De gevoelige huid van je paard, hond of kat is gevoelig voor de felle zon. Daarom is er nu PUUR Sun Cream. Deze 100% natuurlijke en makkelijk aan te brengen zonnebrandcrème met een SPF van 30 heeft een speciale pH van >6,5 passend bij de pH van de huid van jouw dier. Het zorgt ervoor dat de huid niet verbrandt, uitdroogt of gaat kriebelen. PUUR Sun Cream hydrateert de huid, is vrij van parabenen en nanodeeltjes en bevat mineralenfilters die op de huid blijven liggen. De zinkoxide en titaniumoxide in PUUR Sun Cream weerkaatsen de UV-straling, dit maakt het ook geschikt voor dieren met een gevoelige huid, het hele jaar rond. De werking blijft behouden wanneer je dier gaat zwemmen. Handig om in je thuisapotheek te hebben dus. Als de huid al teveel is blootgesteld aan de zon alvorens het product is toegepast, het dier behandelen met Vetramil Honingzalf.

 

Wanneer kun je PUUR Sun Cream het beste gebruiken?

Geschikt om te gebruiken bij:

 • Paarden, honden en katten
 • Bij dagen met veel zon en felle zon

Raadpleeg tijdens dracht en lactatie altijd een dierenarts.

 

Wat zijn de voordelen van PUUR Sun Cream?

 • Heeft een SPF van 30
 • Heeft een speciale pH van >6,5 passend bij de huid van het dier
 • Zorgt ervoor dat de huid niet verbrandt, uitdroogt of gaat kriebelen
 • Hydrateert de huid
 • Bevat mineralenfilters die op de huid blijven liggen
 • Zinkoxide en titaniumoxide weerkaatsen de UV-straling
 • Vrij van parabenen
 • Vrij van nanodeeltjes
 • 100% natuurlijk
 • Makkelijk aan te brengen

 

Hoe moet je PUUR Sun Cream gebruiken?

Gebruiksaanwijzing: Breng PUUR Sun Cream dun en regelmatig aan op de huid voordat je je dier blootstelt aan de zon. Smeer op de lichte ongepigmenteerde huid van het dier, zoals op het hoofd, rond de ogen en op en rond de neus. Vooral op plaatsen die dunbehaard zijn, de randjes van de oren, de binnenkant van de dijen en ook op littekens. Bij paarden ook op de witte huid van de benen. Omdat de UV filters een zichtbaar wit laagje op de huid achterlaten is het verstandig dit in de avond met een vochtig doekje weer te verwijderen, zodat er geen irritatie ontstaat door het aanbrengen van laag over laag. Vermijd direct contact met de ogen en niet op open wonden smeren. Als de huid al teveel is blootgesteld aan de zon alvorens het product is toegepast, het dier behandelen met Vetramil Honingzalf.

Bewaren buiten invloed van direct zonlicht en op een droge plek bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden.

 

Wat zit er in PUUR Sun Cream?

Samenstelling: Karanja oil (organic), Titaniumdioxide, Zinkoxide, Glycerine, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Karitéboter (Butyropermum Parkii Butter), Vitamine E (Tocopherol), Urtica Dioica Leaf Extract, Crocus Sativus Stigma Extract.

Overzicht

PUUR Sun Cream is een 100% natuurlijke en makkelijk aan te brengen zonnebrandcrème met een SPF van 30 heeft een speciale pH van >6,5 passend bij de pH van de huid van jouw dier. Het zorgt ervoor dat de huid niet verbrandt, uitdroogt of gaat kriebelen.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU PU00020
Verpakking Tube
Vorm Zalf/creme
Inhoud 30 ml
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Aloe Vera
Gebruik Uitwendig

Kruiden en Ingrediënten

 • Aloe Vera
  Aloë Vera (Aloe barbadensis) is rijk aan Vitamine E, Vitamine B12, Mineralen, Enzymen, Aminozuren, Essentiële vetzuren,Polysaccharides en zwavel.