Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Resistentia Hond 150 g

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 31,95 € 30,35
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur
-5 %

Artikelomschrijving

Puur Resistentia stimuleert het immuunsysteem, verhoogt de vitaliteit en versnelt het herstel na ziekte. Zorgt ook voor de bescherming van gezonde cellen en weefsels.

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags:

Hond > 25 kg:           3 maatscheppen
Hond 10-25 kg:         2 maatscheppen
Hond < 10 kg en kat: 1 maatschep

Één maatschep bevat ongeveer 0,5 gram.

Voor een optimale werking van Puur Resistentia kunnen de kruiden door het voer worden geven. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. In verband met acceptatie is het raadzaam de dosering langzaam op te voeren tot de aangegeven dosering. Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Let op!
Gebruik tijdens de dracht of lactatieperiode wordt ontraden. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met andere natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket.  Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Per 0,5 gram: Driekleurig viooltje (Viola tricolour), Fenegriek, Smalle weegbree, Hokjespeul, Lapacho (Pau d' arco) en Rode zonnehoed (Echinacea).

Nutritionele toevoegingsmiddelen, verbindingen van sporenelementen
19,1 mg Zink (als -L-Methionine).

Aminozuren
92,6 mg L-Lysine HCl.
 


Overzicht

Stimuleert het immuunsysteem, verhoogt de vitaliteit en versnelt het herstel na ziekte. Zorgt ook voor de bescherming van gezonde cellen en weefsels. Voorheen Puur Weerstand Hond.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26605
Vorm Poeder
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Driekleurig viooltje, Echinacea, Foenegriek, Hokjespeul, L-Lysine, Smalle weegbree
Vitaminen & Mineralen Spoorelementen, Zink

Kruiden en Ingrediënten

  • Driekleurig viooltje
  • L-Lysine
  • Foenegriek
  • Echinacea
  • Smalle weegbree
  • Hokjespeul

Vitamines en Mineralen

  • Zink
  • Spoorelementen