Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Apis en Puur Culico Combiset

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 59,90
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving


Deze set bevat een flesje Puur Apis/Allergie van 100 ml en een flesje Puur Culico van 100 ml. 

Puur Culico

Puur Culico maakt paard en pony ongevoeliger voor de steken van muggen en het helpt tegen kriebels.

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 2x daags:
Paarden: 20 - 40 druppels

1 ml = 20 druppels

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Voor een optimaal resultaat dient Puur Culico te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Samenstelling

Verdunde extracten van Haver (Avena sativa), Heermoes (Equisetum arvense), Moerasrozemarijn (Ledum palustre), Valkruid (Arnica montana) en Zwarte bes (Ribes nigrum). Alcohol 35% v/v.

Puur Apis/Allergie
Voor de huid en de vacht, met name voor de staart en manen.

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags:
Paard 20 - 30 druppels

1 ml = 20 druppels

Dit product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Voor een optimaal resultaat dient dit product te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Advies
Begin zo mogelijk vroeg in het seizoen (februari/maart) met het geven van de druppels.

Samenstelling

Verdunde extracten van Apis mellifera, goudsbloem (Calendula officinalis), grote brandnetel (Urtica dioica) en zwarte bes (Ribes nigrum). Alcohol 34% v/v.


 

Overzicht

De ideale combinatie ter verzorging en ondersteuning voor de huid die gevoelig is voor insectenbeten. Als set extra voordelig!

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 28479
Merk Puur
Anderen kochten ook