Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Audevard Immunofoal 300ml

Gebruik:
2 doses van 150ml met tussenpozen van 1 - 2 uur (één fles = één veulen)
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
2
Prijs:
€ 229,95 € 218,45
Levertijd:
Direct leverbaar
Audevard
-5 %

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Immunofoal van Audevard?

Het veulen wordt geboren zonder enige immuunafweer en het is de inname van moedermelkbiest gedurende de eerste 12 levensuren die hem zijn eerste antilichamen (IGg) geeft, die hem gedurende zijn eerste 2 tot 3 levensmaanden zullen beschermen. Weesveulens en een veulen dat niet heeft kunnen zogen zijn niet de enige die extra toevoer van IgG nodig hebben. Indien de biest van de moeder van mindere kwaliteit is, kan dit immers leiden tot een grotere kwetsbaarheid van het veulen in de eerste maanden van zijn leven.

Immunofoal is ontwikkeld om extra voedingsondersteuning te bieden aan pasgeboren veulens die behoefte hebben aan immunoglobuline G (IgG).

 

Voordelen van het product:

- Verhoogt het immuunsysteem van het veulen
- Tot 3 jaar houdbaar in de koelkast

 

Let op!
Hittebestendig product, daarom wordt het niet teruggenomen of geruild.

 

Wat zijn de kenmerken van Immunofoal?

Immunofoal wordt geproduceerd volgens een exclusief proces dat IgG(antilichamen) concentreert zonder de integriteit ervan aan te tasten. Eén flacon Immunofoal is dus bijna twee keer zo geconcentreerd als merriebiest en vier keer zo geconcentreerd als plasma. Het kan tot 3 jaar in de koelkast worden bewaard.

Immunofoal wordt vooral gewaardeerd om zijn gebruiksgemak. Het is onmiddellijk klaar voor gebruik en levert 30 g IgG in slechts 300 ml, een volume dat is aangepast aan de geringe opnamecapaciteit van pasgeboren veulens.

 

Hoe moet ik Immunofoal toedienen?

Geef Immunofoal oraal in 2 doses van 150 ml met een interval van 1 - 2 uur (één fles = één veulen). Optimaal gebruik is tijdens de eerste 12 uur van het leven. Hoe eerder het wordt gegeven, hoe beter het wordt opgenomen. Bewaar het product in de koelkast en bescherm het tegen licht. Niet invriezen.

Wat zit er in Immunofoal?

 

Samenstelling: serum van paardachtigen (IgG 30 g)

Analytische bestanddelen: vocht > 10 %, ruwe celstof 0,1 %; ruw vet 0,7 %; ruwe as 0,8 %, Natrium 0,28 %

 

 

Overzicht

Immunofoal is ontwikkeld als extra voedingsondersteuning voor pasgeboren veulens die behoefte hebben aan immunoglobuline G (IgG).

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 29823
Merk Audevard

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Audevard Immunofoal 300ml € 229,95 2 € 114,98