Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Horse Master DermoSoft 500 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 40,95 € 36,86
Levertijd:
Direct leverbaar
Horse Master
-10 %

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor DermoSoft van Horse Master?

Mok en scheuren in de huid kunnen irritatie en pijn bij paarden veroorzaken. DermoSoft is een blauwe crème samengesteld uit plantenextracten en zinkoxide die bekend staan om hun helende en beschermende eigenschappen van de huid tegen externe agressies. DermoSoft heeft een dikke textuur die zorgt voor een uitstekende hechting aan de huid en haar en heeft een dekkend effect. 

Hoe moet ik DermoSoft toedienen?

Reinig voor het eerste gebruik wonden en korstjes met zeep. Droog vervolgens gronding. Breng DermoSoft 2 keer per dag aan, dek af met een gaasje en verband en laat 12 uur intrekken. Breng de volgende dagen DermoSoft op dezelfde manier aan tot volledig herstel is gerealiseerd. 

Wat zit er in DermoSoft?

Samenstelling: Gezuiverde plantenextracten, zinkoxide.

Overzicht

Mok en scheuren in de huid kunnen irritatie en pijn bij paarden veroorzaken. DermoSoft is een blauwe crème samengesteld uit plantenextracten en zinkoxide die bekend staan om hun helende en beschermende eigenschappen van te huid tegen externe agressies. DermoSoft heeft een dikke textuur die zorgt voor een uitstekende hechting aan de huid en haar en heeft een dekkend effect. 

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 29601
Inhoud 500 ml
Merk Horse Master