Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Frontline Spray 100 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 25,49
Levertijd:
Direct leverbaar
Frontline

Artikelomschrijving

Een handige spray ter bestrijding van vlooien en teken bij honden en katten. Frontline heeft een zeer lange werkingsduur en kunt u eenvoudig vernevelen. Zelfs zogende en drachtige dieren, pups en kittens kunnen zonder bezwaar met Frontline spray worden behandeld.

U mag uw huisdier twee dagen vóór en na de behandeling niet wassen, omdat daardoor de vetlaag op de huid weggewassen kan worden. Twee dagen na de behandeling wordt de activiteit niet meer beïnvloed door regen, wassen (ook met shampoo) of zwemmen. Na behandeling is uw hond tot 3 maanden tegen vlooien beschermd en tot 4 weken tegen teken. Katten zijn tot 6 weken beschermd tegen vlooien. 

De kop van uw hond kan behandeld worden door het product op een washandje te spuiten waarmee u het dier vervolgens zachtjes inwrijft, op deze manier voorkomt u dat het in de ogen komt. Katten kunnen helemaal op deze manier behandeld worden.

Let op!
Geen enkel tekenbestrijdingsmiddel houdt alle honden 100% vrij van teken. Met producten zoals Frontline vermindert u het aantal teken op uw hond aanzienlijk en zorgt u ervoor dat ze zich minder snel en vooral minder goed hechten. Deze spray bevat alcohol, wij adviseren goed de gebruiksaanwijzing op de flacon te lezen alvorens u met de behandeling begint.

 

 

Overzicht

Uniek middel ter bestrijding van vlooien en teken bij honden en katten.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26634
Vorm Spray
Merk Frontline
Anderen kochten ook