Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Effol Mondboter

Gebruik:
Naar behoefte aanbrengen
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
Vanaf € 14,95
Levertijd:
Selecteer een optie
Effol

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Effol Mondboter 

De mondboter van Effol helpt je om de acceptatie van het bit te vergroten. Door het bit in te wrijven van het bit met Effol Mondboter zal het bit makkelijker in de paardenmond glijden en wordt de kauwactiviteit bevordert.  

 

Wat zijn de voordelen van Effol Mondboter 

Effol Mondboter zorgt voor een tweede huid bij een gevoelige mond en verzorgt de mond met zinkoxide. Door de smaak van de Effol Mondboter wordt de kauwactiviteit gestimuleerd. En doordat een bit ingewreven met Effol Mondboter makkelijker en prettiger in de paardenmond glijd geeft dit je paard of pony meer voldoening wat de rijkwaliteit ten goede zal komen.  

 

Hoe gebruik ik Effol Mondboter?  

Breng Effol Mondboter in de mondhoeken van je paad of pony aan. Zowel voor als na het rijden. Dit om de mond van ja paard of pony te verzorgen. Door Effol Mondboter op het bit aan te brengen helpt Effol Mondboter je om de acceptatie van het bit te vergroten.

  

Wat zit er in Effol Mondboter?    

Samenstelling: bevat onder andere zinkoxide, peru balsem en allantoïne.   

Overzicht

Effol Mondboter helpt bij de acceptatie van het bit. Daarnaast helpt het paarden en pony's met een gevoelige mond. Verkrijgbaar in de smaken Banaan, Appel en Mango.

Eigenschappen

Eigenschappen
Art.nr. PAARD-102629
Verpakking Tube
Vorm Gel
Inhoud 150 ml
Merk Effol
Anderen kochten ook