Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Beaphar CaniComfort® Starter kit

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 18,99
Levertijd:
Direct leverbaar
Beaphar

Artikelomschrijving

Beaphar heeft op basis van klinische studies de Beaphar CaniComfort® ontwikkeld. Deze verdamper helpt in stressvolle situaties en voorkomt ongewenst gedrag. Beaphar CaniComfort® kan worden ingezet bij de preventie van ongewenst gedrag en helpt honden kalmeren. 

Het feromoon wat gebruikt wordt in de Beaphar CaniComfort® is een kopie van het feromoon dat bij de teef vrijkomt als zij haar puppy's voedt. Dit feromoon geeft honden een geruststellend gevoel en laat een hond weten dat het veilig is. 

Van Beaphar CaniComfort® wordt je hond niet suf en het heeft ook geen invloed op andere huisdieren. De verdamper kan ook gebruikt worden in combinatie met medicijnen. 

Gebruik 

De starterskit bevat 1 vulling met feromonen en een verdamper. Zodra de verdamper in het stopcontact, 230V, wordt geplaatst begint deze met het verspreiden van feromonen. 

1 Vulling van 48 ml met feromonen heeft een werkingsduur van ongeveer 30 dagen en is geschikt voor 70m². De verdamper dient iedere 6 maanden te worden vervangen. 

De verdamper dient niet geplaatst te worden in een verlengsnoer, nabij een verwarming. De verdamper kan warm aanvoelen, door de warmte wordt de vloeistof verspreid. 

De verdamper mag niet geplaatst worden: 

  • Onder andere elektrische apparaten
  • Onder of dichtbij meubels
  • Onder een object wat uit de muur steekt
  • In een adapter met meerdere stekkers of in een verlengsnoer

Boven de verdamper dient er een vrije afstand van 1,20 meter te zijn. Mocht dit niet het geval zijn kan dit invloed hebben op de verdamping en kunnen er vlekken ontstaan op de objecten boven de verdamper. 

Bewaaradvies 

Buiten bereik van kinderen bewaren. 

Samenstelling 

Analoog van geruststellend feromoon van de hond: 2%. 

Isoparafinische  koolwaterstof q.s. 100g. 

Overzicht

De Beaphar CaniComfort® verdamper is een ideaal hulpmiddel bij stressvolle situaties. De verdamper is eenvoudig in gebruik en je hoeft niks op je hond aan te brengen. Door de Beaphar CaniComfort® worden er feromonen in de ruimte verspreid.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 17395
Variant Hond
Merk Beaphar
Gebruik Uitwendig