Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Zedan Paardendeo Vachtspray 500 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 21,90
Levertijd:
Niet op voorraad
Zedan

Artikelomschrijving

Zedan Paardendeo Vachtspray vormt een geurmasker rondom je paard/pony en maskeert langdurig de lichaams- en transpiratiegeur van je paard door de effectieve combinatie van beproefde natuurlijke essentiële oliën. Verzorgt de huid met aloë vera extract, sesamolie, avocado- en walnoten-olie. Bevat geen alcohol. Ideaal voor wedstrijden, buitenritten of als extra bescherming voor in de weide.

Zedan Paardendeo Vachtspray is een dunne, milde en melkachtige olie.

Gebruik

Zedan Paardendeo Vachtspray flink schudden voor gebruik en royaal op de vacht sprayen. Contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Voor het eerste gebruik testen op een klein stukje huid. Uitsluitend voor uitwendig gebruik en voor gebruik bij dieren. Koel, maar vorstvrij bewaren! 

Samenstelling

Bestanddelen zijn onder andere: eugenia caryophyllus leaf olie (kruidnagelolie), palmarosa olie en eucalyptol, aloe vera extract, sesamolie, avocado- en walnoten-olie. Alle flacons zijn gemaakt van gerecycled kunststof.

Overzicht

Geurneutraliserende vachtspray voor paarden en pony's. Bewezen kwaliteit en ideaal voor extra bescherming tijdens wedstrijden, buitenritten of in de weide. 

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26665
Merk Zedan
Kruiden & Ingrediënten Aloe Vera, Avocado, Kruidnagel, Sesam

Kruiden en Ingrediënten

  • Aloe Vera
    Aloë Vera (Aloe barbadensis) is rijk aan Vitamine E, Vitamine B12, Mineralen, Enzymen, Aminozuren, Essentiële vetzuren,Polysaccharides en zwavel.
  • Kruidnagel
  • Sesam
  • Avocado