Zadeldek Horseware Ionic Dressuur Cob Wit **

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 81,95 € 36,88
Levertijd:
Direct leverbaar
Horseware Rambo Ionic
-55 %

Artikelomschrijving

**Dit is een sale artikel, sale artikelen kunnen niet retour worden gestuurd.

Stevig zadeldek van Horseware met de bekende Ionic therapie. Zeer geschikt voor paarden die gevoelig zijn op de rug. Nu kan je niet alleen het paard voor en na het werk ondersteunen, maar ook tijdens het rijden!
Rambo Ionic technologie:

Horseware Ionic producten zijn een echte verwennerij voor het paard. Ionic therapieproducten geven een fijne warmte aan het paard en helpen ondertussen bij de afvoer van afvalstoffen en de aanvoer van voedingsstoffen.
Ionic werkt op basis van de stof Tourmaline, een natuurlijk kristal dat in poedervorm op de binnenzijde van de stof is aangebracht. De meeste afvalstoffen in het lichaam zijn positief geladen en tasten de cellen aan. Tourmaline produceert negatieve ionen en herstelt zo het evenwicht tussen positieve en negatieve ionen in lichaamscellen. Hierdoor wordt de waterhuishouding in het lichaam positief beïnvloed en functioneren organen beter, ook voedingsstoffen worden beter opgenomen en afvalstoffen efficiënter verwijderd. 
Met als resultaat:

  • Elastischere pezen en banden
  • Zuurstof en voedingsstoffen bereiken spieren en gewrichten beter
  • Vermindering van ontstekingen

De Ionic deken zorgt voor een effectieve warming-up om blessures te voorkomen en zorgt na de training voor een sneller herstel! De deken kan dag en nacht worden gedragen, wel is het aan te raden om een opbouwperiode te doen.
 
Let op! Niet te gebruiken bij paarden met:

  • Botbreuken
  • Open wonden
  • Paarden met koorts
  • Bij paarden met chronische ziektes of (huid)aandoeningen: uitsluitend gebruiken na overleg met je dierenarts 
  • Wij raden bij drachtige merries aan om de deken in overleg met een dierenarts te gebruiken 
Onze ervaring:

De Ionic producten worden door collega’s ook gebruikt bij hun paarden en zijn daar erg tevreden over. Zoals altijd heeft Horseware Rambo een goede kwaliteit en een goede pasvorm. Daarnaast staan paarden heel ontspannen onder de Ionic dekens en voelen de spieren erg soepel na gebruik. Ideaal om na de training het paard een ontspannen wellness behandeling te geven.
 

Overzicht

Het Horseware Rambo Ionic zadeldek is een stevig en Chique zadeldek (dressuur), gecombineerd met de Ionic technologie. Verkrijgbaar in zwart en wit.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 28188
Variant Cob
Kleur Wit
Merk Horseware Rambo Ionic
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zadeldek Horseware Ionic Dressuur Cob Wit **
Uw waardering