Let op: door de maatregelen die wij intern treffen tegen de verspreiding van het Covid 19 virus (Corona) kan het voorkomen dat jouw bestelling later geleverd wordt. Wij vertrouwen op jouw begrip.

De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Vacature Marketing Stagiair(e)

Vacature Marketing Stagiair(e)

Marketing Stagiair(e)

Wij zijn doorlopend op zoek naar een gedreven marketing stagiair(e). Als stagiair(e) ben je bij ons een belangrijk onderdeel van het team en is er veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. 

Wie zijn wij? 
De Paardendrogist biedt innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten aan binnen de (hippische) consumentenmarkt. We bewegen al meer dan 20 jaar mee in het razendsnel veranderende internetlandschap en met name in het afgelopen jaar staan de onderwerpen ontwkkeling, uitbreiding en innovatie binnen onze organisatie centraal.

Werzkaamheden
Je loopt mee binnen een online marketingafdeling die zich oriënteert in de breedste zin van het woord. Samen met jou streven we er daarom ook naar om je werkzaamheden aan te bieden die jou interesseren, waar je jouw creativiteit in kwijt kunt en waar je van kunt leren. Tegelijkertijd staan wij open voor jouw (frisse) ideeën en creëren we op deze manier een win-win situatie. Globaal gezien zien zullen je werkzaamheden er als volgt uitzien:  

1. Het beheren en onderhouden van verschillende social media kanalen (Facebook, Instagram & Snapchat);
2. Bedenken en creëren van nieuwsbrieven; 
3. Schrijven van blogs voor onze Facebook pagina & website; 
4. Het bedenken, uitwerken en voorstellen van acties en aanbiedingen; 
5. Opzetten van online campagnes (Facebook, Google Adwords etc.). 

Wie ben jij? 
Je bent een 2e of 3e jaars HBO of WO student die een marketing/communicatie gerelateerde opleiding volgt en beschikbaar is voor minimaal 4-6 maanden. Verder kan je goed zelfstandig werken binnen een klein team en heb je affiniteit met paarden. 

Interesse? 
Mail je CV + motivatie naar: info@paardendrogist o.v.v Stagaire Marketing. 

Persoonlijk advies Terug naar boven