De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Vacature Business Manager

Vacature Business Manager

De Paardendrogist biedt innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten aan binnen de hippische consumentenmarkt. We bewegen al meer dan 20 jaar mee in het razendsnel veranderende internetlandschap en met name in het afgelopen jaar staan de onderwerpen ontwikkeling, uitbreiding en innovatie binnen onze organisatie centraal. De Paardendrogist is een dochterbedrijf van Beaphar B.V., een familiebedrijf en fabrikant van een uitgebreid assortiment van geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor huisdieren.

 

De Paardendrogist is op zoek naar een gedreven
BUSINESS MANAGER
(Standplaats Roden – 38 uur per week)

 
Als Business Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de Paardendrogist, van inkoop tot logistiek en van marketing tot alle financiële zaken. Je bedenkt bijvoorbeeld samen met de marketing manager nieuwe acties en verbeteringen van de website en alle online en social media activiteiten. Samen met de productontwikkelaar en de rest van het team bedenk je nieuwe producten en heb je contact met onze vaste toeleveranciers. Je zorgt samen met het hoofd magazijn voor een optimale en efficiënte bedrijfsvoering van het magazijn en onderhandelt met logistiek dienstverleners over onze contracten.

Daarnaast draag je zorg voor de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf en ben je continue bezig met het verbeteren van de organisatie, alle klantcontacten en de omzet. Aangezien de Paardendrogist een 100% e-commerce bedrijf is het jouw taak om verbeteringen door te voeren in de online shop met als doel de omzet en marge duurzaam te verhogen.

Het team bestaat uit 12 personen en als Business Manager rapporteer je rechtstreeks aan de directeur van Beaphar.
 
Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een Business Manager met een afgeronde HBO/WO opleiding in een commerciële richting. Daarnaast heb je aantoonbaar meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie en ervaring en feeling met het werken in een e-commerce omgeving.
 
Je voelt je thuis in een continue veranderende omgeving waarop je keer op keer moet anticiperen. Tegelijkertijd ben je in staat om rust te creëren binnen het team door duidelijkheid te geven  over de te volgen richting en plannen.
 
Je bent een ondernemer met de drive om de Paardendrogist verder te ontwikkelen in zowel binnen- als buitenland.
 
Verder herken jij jezelf in de volgende vaardigheden/eigenschappen:  

  • Je bent een inspirerende en tegelijk ook coachende leider die prima in een team kan functioneren;
  • Je bent klantgericht zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen;
  • Je neemt gemakkelijk besluiten en kan goed omgaan met veel vrijheid en verantwoording;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels, en bij voorkeur Duits en/of Frans;
  • Je bent goed met cijfers en je kan zaken financieel onderbouwen, maar ook analyseren of acties en veranderingen succesvol zijn geweest;
  • Je hebt affiniteit met paarden en hun eigenaren. 

 
Ons aanbod
Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten wij dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede werksfeer en gericht zijn op (continue) verbetering. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris.
 
Informatie
Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je graag naar onze website: www.paardendrogist.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je, tijdens kantooruren, contact opnemen met Daan Aa (directeur Beaphar) via telefoonnummer 0572-348 834.
 
Interesse?
Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 4 februari a.s. een sollicitatiebrief met CV te sturen aan Rosemarie Haarman (HR Adviseur), via r.haarman@beaphar.com.
 
Indien wij voor 4 februari a.s. een goede kandidaat hebben gevonden, zullen wij de vacature voortijdig sluiten.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Persoonlijk advies Terug naar boven