Elektrolyten

9 artikelen

Van hoog naar laag sorteren
 1. Paardendrogist Elektrolyten - 28005
  Paardendrogist Elektrolyten
  Vanaf € 16,15
  Selecteer een optie
 2. Paardendrogist Elektrolyten Boost 30 ml - 26538
  Paardendrogist Elektrolyten Boost 30 ml
  € 7,55
 3. Horse First Heavy Sweat 1 kg
  Horse First Heavy Sweat 1 kg
  € 15,20
 4. Cavalor Electroliq Balance 1 l - 26663
  Cavalor Electroliq Balance 1 l
  € 28,50
 5. Pavo ReHydrate 1 l - 27935
  Pavo ReHydrate 1 l
  € 37,95
 6. Equivital Electrolyten - 26534
  Sectolin Electrolytes
  Vanaf € 11,95
  Selecteer een optie
 7. NAF Electro Salts - 28827
  NAF Electro Salts
  Vanaf € 30,95
  Selecteer een optie
 8. Synovium Electrolytes Q 2,5 kg - 27700
  Synovium Electrolytes Q 2,5 kg
  € 43,75
 9. Pavo E'lyte 3 kg - 27582
  Pavo E'lyte 3 kg
  € 32,95

9 artikelen

Van hoog naar laag sorteren

Elektrolyten voor paarden

Voor jouw paard of pony wil je het beste, wij van Paardendrogist.nl begrijpen dat als geen ander. Daarom vind je bij ons een ruim assortiment aan supplementen met elektrolyten paard. De merken die je in onze webshop kunt vinden zijn onder andere De Paardendrogist, Horse First en Sectolin. Met elektrolyten paard worden de vochtbalans in de cellen, de afvoer van afvalstoffen en de spierfunctie allemaal gereguleerd.

Je geeft je paard dus elektrolyten om een tekort aan belangrijke mineralen te voorkomen of om tekorten aan te vullen. Een tekort aan elektrolyten kan namelijk leiden tot prestatieverlies, krampen en hart- en verteringsproblemen. Door het toedienen van elektrolyten na sporten of zweten kunnen deze problemen worden tegen gegaan.

De beste elektrolyten supplementen voor paarden van Paardendrogist.nl

Een elektrolyten supplement die je gemakkelijk in onze webshop kunt bestellen is Paardendrogist Elektrolyten. Dit supplement bevat natrium, kalium, magnesium, chloride en calcium. Dit zijn allerlei belangrijke voedingsstoffen die tijdens het zweten verloren gaan. Met Paardendrogist Elektrolyten worden de tekorten makkelijk, snel en smakelijk aangevuld. Door de toevoeging van dextrose en glycine worden de elektrolyten nog beter en sneller opgenomen.

Horse First Heavy Sweat is een ander supplement met elektrolyten voor paarden die in ons assortiment is terug te vinden. Dit uitgebalanceerde elektrolyten supplement van Horse First zorgt ervoor dat paarden geen essentiële zouten missen die tijdens het sporten verloren gaan. Paarden kunnen zelfs zouten verliezen als ze geen uiterlijke tekenen van zweten verliezen, zoals bij warm of vochtig weer, tijdens reizen of wanneer ze niet helemaal fit, nerveus of onrustig zijn, vertonen. Met Horse First Heavy Sweat kunnen deze tekorten weer worden aangevuld.

Bij de productomschrijving van onze elektrolyten supplementen zijn de kenmerken van elk uniek product te lezen. Bij veel van onze producten kun je beoordelingen teruglezen van kopers die je voor gingen. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van het supplement en de ervaringen van andere gebruikers.

Kijk voor elektrolyten supplementen van top kwaliteit op Paardendrogist.nl

Je kunt in onze webshop gemakkelijk bestellen. Welk elektrolyten supplement je ook kiest, je ziet altijd duidelijk of we deze nog op voorraad hebben. Plaats je bij ons op werkdagen een bestelling voor 17:00, dan heb je deze de volgende dag in huis. De bestellingen op vrijdag, zaterdag en zondag heb je dinsdag in huis.

Heb je na het lezen van deze informatie over elektrolyten voor paarden nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 050-409 69 96 of je kunt een app sturen naar 06-21959869.

Verder zijn we via mail te bereiken en zullen we altijd ons best doen om je zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien. Wil je inspiratie opdoen, bekijk dan ook eens onze Facebookpagina. 

Recent door jou bekeken Bekijk alle recent bekeken