Puur Urogeni/ Blaas - Nieren 100 ml

Gebruik:
1-3 ml per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
100
Prijs:
€ 27,95
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-3 x daags:
Paard: 20 druppels
Pony:  15 druppels

1 ml = 20 druppels

Met een plastic spuitje of op iets lekkers, minimaal een half uur voor of na het voeren. Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Let op!

 • Goed schudden voor gebruik!
 • Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.


Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Extracten van Asperge (Asparagus officinalis), Berendruif (Arctostaphylos uva ursi), Berk (Betula alba), Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), Guldenroede (Solidago virgaurea), Kattenklauw (Uncaria tomentosa), Kattensnor (Orthosiphon stamineus) en een verdund extract van Zuurbes (Berberis vulgaris). Alcohol 35% v/v.

Overzicht

Druppels voor de blaas en nieren. Voorheen Puur Blaas en Nieren.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27655
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Asperge, Berendruif, Berkenblad, Canadese geelwortel, Guldenroede, Kattenklauw, Kattensnor, Zuurbes
Gebruik Inwendig

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur Urogeni/ Blaas - Nieren 100 ml € 27,95 100 € 0,28

Kruiden en Ingrediënten

 • Guldenroede
 • Zuurbes
 • Alcoholgehalte
  Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
 • Bioflavonoïden
 • Canadese geelwortel
 • Kattensnor
 • Asperge
 • Berendruif
 • Berkenblad
 • Kattenklauw
Anderen kochten ook
 1. Puur Detoxi/ Drainage 100 ml - 27647
  Puur Detoxi/ Drainage 100 ml
  € 24,95
 2. Paardendrogist IJslands Zeewier - 28072
  Paardendrogist IJslands Zeewier
  Vanaf € 7,55
 3. Urologist Aid 1000 180 tabletten - 26892
  Urologist Aid 1000 180 tabletten
  € 63,60
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puur Urogeni/ Blaas - Nieren 100 ml
Uw waardering