De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Privacy & Cookies

Cookies

Cookies zijn kleine bestanden die uw voorkeuren tijdens het gebruiken van internet onthouden en opslaan op uw eigen computer, laptop, tablet of mobiel. Een cookie identificeert de bezoeker weliswaar niet, maar wel zijn computer. Cookies hebben twee functies: in de eerste plaats helpen ze u door bijvoorbeeld inlognamen, wachtwoorden en voorkeuren, zoals de taalinstelling, te onthouden. Daarnaast zijn er cookies die de websites die u bezoekt registreren, monitoren voor metingen of een inschatting maken van uw interesses.

De Paardendrogist plaatst verschillende cookies:

  • Cookies die het mogelijk maken om een bestelling te plaatsen (zoals het vasthouden van filters, ingelogd blijven, het mogelijk maken van online betalen, enz). Deze cookies worden aan het einde van een sessie verwijderd.
  • Cookies om uw site-gebruik te optimaliseren (bijvoorbeeld om te voorkomen dat u steeds weer de melding krijgt om de cookies te accepteren of u aan te melden voor de nieuwsbrief, het vasthouden van uw emailadres voor snel inloggen en het opslaan van producten in uw winkelmandje).
  • Cookies voor het analyseren van het websitebezoek (bijvoorbeeld hoeveel pagina's bezoekers bekijken, welke product worden bekeken, enz.).
  • Cookies voor het tonen van persoonlijke aanbiedingen op websites van derden (tracking cookies).


Cookies verwijderen
De meeste cookies verdwijnen van uw computer, laptop, tablet of mobiel zodra u de browser sluit. Sommige cookies blijven langer staan voor de analyse van uw surfgedrag zodat we onze website optimaal kunnen samenstellen. De gegevens blijven op uw computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. De informatie die in een cookie wordt opgeslagen kunt u overigens elk moment zelf verwijderen middels uw browser-instellingen.

Alle cookies weigeren
In de browser instellingen kunt u aangeven dat u alle cookies van onze site wilt weigeren of dat er een melding komt als er een cookie wordt verzonden. In dat geval is het mogelijk dat sommige functies op onze website niet correct functioneren. 

 

Contact- en bedrijfsgegevens

Paardendrogist BV
Exportweg 10
9301 ZV RODEN
NEDERLAND
Telefoonnummer: 050-409 6996
E-mailadres: info@paardendrogist.nl
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel : 39060557
BTW nummer: NL8104.41.998.B01
URL Website http://www.paardendrogist.nl en http://www.dursydog.nl
Registratie-/Activiteitencode bij Productschap Diervoeder/VWA: 30342
Vergunning Bureau Registratie Diergeneesmiddelen: 1557-A

Privacy statement

Onze websites worden ingezet voor het aanbieden van producten, informatie en communicatie over en met De Paardendrogist/DursyDog. Via deze websites verzamelen wij bepaalde gegevens. Hieronder vindt u gegevens over ons die u nodig heeft als u contact met ons op wilt nemen. Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van De Paardendrogist BV zodat wij u kunnen informeren over interessante aanbiedingen. Indien u dat niet wenst kunt u ons dat laten weten via e-mail klantenservice@paardendrogist.nl of per telefoon op 050-409 6996. Verder gebruiken wij uw gegevens om uw bestelling te verwerken en het pakketje zo snel mogelijk bij u te bezorgen. U heeft recht op inzage en verbetering van uw gegevens. Vragen om inzage in uw gegevens, wijziging ervan of klachten over privacy kunt u richten aan onze afdeling klantenservice. Het klantenbestand is als persoonsgegevensverwerking aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens te Den Haag onder het meldingsnummer 1240392. Het College houdt onder andere toezicht op de naleving en toepassing van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Het College is actief op het gebied van ontwikkelingen waarin iemands persoonlijke levenssfeer in het geding is. Ze schenkt bijzondere aandacht aan technologische ontwikkelingen en privacy.

Uw privacy op internet
Bij elk bezoek aan onze site worden zogenaamde verkeersgegevens bewaard. Hier kunt u denken aan het registreren van een IP-adres, de site of e-mail van herkomst, het installeren van een cookie en het registreren van het klikgedrag en het analyseren van uw navigatie op onze website. Deze verkeersgegevens gebruiken wij niet als individuele (persoons) gegevens, maar alleen voor het analyseren van het surfgedrag van onze bezoekers. We bekijken hoe de navigatie wordt gebruikt, welke pagina's worden bezocht en welke artikelen worden besteld, zodat we hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en digitale nieuwsbrieven) kunnen verbeteren.

IP-adres
Een IP-adres is een Internet Protocol adres dat verwijst naar een unieke bestemming op het Internet. Dit kan betekenen dat het in sommige gevallen direct naar de computer van de bezoeker is te herleiden. Deze informatie is essentieel om de pagina's via internet naar de juiste computer te sturen.

Doelen en gegevensverwerking
De Paardendrogist heeft met de verwerking van uw persoongegevens administratieve en commerciële doeleinden, zoals:

  • Het verwerken en bezorgen van uw bestelling, betaling en retourzending (administratief)
  • Het aanmaken en vasthouden van uw accountgegevens zodat u uw bestellingen kunt inzien, gegevens kunt wijzigen, enz. (administratief)
  • Het analyseren van verkeersgegevens (commercieel)
  • Het doen van aanbiedingen en acties of het verstrekken van voor u relevante informatie of nieuwsbrieven (commercieel)

 
Postadres, telefoonnummer en e-mailadres
Als u een bestelling plaatst in onze webshop vragen wij u om uw adres, e-mail en telefoonnummer in te vullen. Deze gegevens hebben wij nodig om uw bestelling te kunnen bezorgen en om bij problemen contact met u op te kunnen nemen. Wij gebruiken deze ook om u periodiek informatie en aanbiedingen te sturen m.b.t. soortgelijke producten. Als u hier geen prijs opstelt kunt u dat kenbaar maken aan de afdeling klantenservice (klantenservice@paardendrogist.nl of via 050 – 409 6996). Als u geen klant bent maar wel interesse heeft in onze informatie en aanbiedingen, kunt zich aanmelden voor onze e-mail nieuwsbrieven (opt-in). U kunt de toezending van onze e-mail nieuwsbrieven ten alle tijden stoppen middels de optie <afmelden>. Deze mogelijkheid tot afmelden wordt in elke marketing- of service-uiting geboden. Wij verstrekken nooit telefoonnummers, post- en e-mailadressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend telefoonnummers, post- en e-mailadressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven.

Beveiligde website
Alle pagina's op de website zijn beveiligd. De pagina's zijn beschermd met SSL, waardoor uw gegevens versleuteld worden verzonden en het onmogelijk is voor derden om uw gegevens te zien. Ideal biedt dezelfde veiligheid als internetbankieren bij uw eigen bank.
 
Verstrekking van gegevens
De Paardendrogist BV verstrekt geen gegevens aan derden. Uitsluitend in het geval van betalingsachterstand zullen wij uw gegevens verstrekken aan een incassobureau. Hierbij gaat het uitsluitend om administratieve doeleinden. 

Geheimhouding
De personen die handelen onder het gezag van de verantwoordelijke, alsmede de verantwoordelijke zelf en zij die toegang hebben tot persoonsgegevens, zijn verplicht tot geheimhouding van de persoonsgegevens waarvan zij kennis nemen, behoudens voorzover zij door wet- of regelgeving verplicht worden mededelingen te doen. 

Beveiliging
Om inzage van uw persoonsgegevens door onbevoegden te voorkomen, heeft de Paardendrogist verschillende beveiligingmaatregelen getroffen, waaronder maatregelen tegen ongeoorloofde toegang, ongeoorloofd gebruik, ongeoorloofde wijziging, onrechtmatige en onbedoelde vernietiging en onbedoeld verlies. 

Toekomstige doeleinden
Mochten wij uw gegevens gaan gebruiken voor doeleinden die nog niet in dit privacy beleid zijn opgenomen, dan zullen wij u dat vooraf meedelen zodat u uw toestemming kunt onthouden.
 

Inspiratie nodig?

Persoonlijk advies Terug naar boven