Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

PrimeVal Recovery

Gebruik:
30 gram per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
33
Prijs:
€ 69,95
Levertijd:
1 week
PrimeVal Paard

Artikelomschrijving

PrimeVal Recovery ondersteunt het paard bij een snel en optimaal herstel na zware inspanning of blessure. PrimeVal Recovery bevat krachtige antioxidanten, zoals Curcuma, een gedroogd extract van druiven en vitamine E. Deze ingrediënten beschermen de cellen tegen oxidatieve stress. PrimeVal Recovery beschermt gezonde cellen en weefsels en ondersteunt het immuunsysteem. Verder is het goed voor de werking van de spieren en gewrichtskapsels en ondersteunt het de calciumbalans.


PrimeVal Recovery is goed voor het hart, het kraakbeen en draagt bij aan het behoud van sterke botten. PrimeVal Recovery is een multifunctioneel supplement ter ondersteuning van de conditie en spierkracht en wordt aanbevolen voor paarden die topprestaties leveren.

Gebruik

Voeg dagelijks 30g poeder toe aan de voeding, dit komt overeen met één afgestreken maatlepel.
Halveer de dosering voor veulens, jonge paarden (<2 jaar) en pony’s. Zorg altijd voor vers drinkwater.

Samenstelling

 

Overzicht

PrimeVal Recovery ondersteunt het paard bij een snel en optimaal herstel na zware inspanning of blessure. PrimeVal Recovery bevat krachtige antioxidanten, zoals Curcuma, een gedroogd extract van druiven en vitamine E. Deze ingrediënten beschermen de cellen tegen oxidatieve stress.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 19829
Vorm Poeder
Merk PrimeVal Paard

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
PrimeVal Recovery € 69,95 33 € 2,12