Let op: door de maatregelen die wij intern treffen tegen de verspreiding van het Covid 19 virus (Corona) kan het voorkomen dat jouw bestelling later geleverd wordt. Wij vertrouwen op jouw begrip.

De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Passervice

Passervice

 


Twijfelt u tussen twee maten of modellen? Bestel er dan twee en stuur er er één weer gratis terug via één van de DHL servicepunten.

Na ontvangst van de producten kunt u de door u bestelde artikelen passen en kunt u op uw gemak kiezen welke u wenst te behouden. Natuurlijk nemen wij  uitsluitend artikelen retour die schoon, ongebruikt en in de originele verpakking aan ons te worden geretourneerd.

Tips voor het passen; gebruik voor het passen van een deken een dunne onderdeken of laken, voor overige artikelen een theedoek of iets anders zodat het niet vies kan worden. Als u de artikelen netjes na het passen weer keurig inpakt (incl. de productinformatie kaartjes) nemen wij de artikelen die u niet wilt houden graag weer terug.

Klik hier voor meer informatie over de gratis retourservice.

Persoonlijk advies Terug naar boven