De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Paardendrogist Slow Feeding

Slow Feeding Hooinet Large

1 2 3 4 5 (5 reviews)
€ 62,95 *Vanaf prijs: selecteer de maat van uw keuze voor de prijs.
Bestellen

Slow Feeding Hooinet Mini

1 2 3 4 5 (27 reviews)
€ 29,95 *Vanaf prijs: selecteer de maat van uw keuze voor de prijs.
Bestellen

Slow Feeding Hooinet Small

1 2 3 4 5 (64 reviews)
€ 34,50 *Vanaf prijs: selecteer de maat van uw keuze voor de prijs.
Bestellen

Slow Feeding Hooinet Medium

1 2 3 4 5 (21 reviews)
€ 54,95 *Vanaf prijs: selecteer de maat van uw keuze voor de prijs.
Bestellen

Slow Feeding Hooinet Micro

1 2 3 4 5 (4 reviews)
€ 26,95
Bestellen

Slow Feeding Hooibaalnet

€ 269,00
Bestellen

Laat uw paard langer eten zonder meer te eten! 
Slow Feeding heeft na jaren van experimenteren en onderzoeken de perfect werkende slowfeeding methode voor paarden ontwikkeld. Begonnen vanuit het idee dat het voeren van hooi op de grond tot enorm veel verspilling leidt heeft Slow Feeding een voermethode ontwikkeld die een positief effect heeft op zowel de mentale als de fysieke gezondheid van paarden. De Slow Feeding voermethode draagt bij aan een gezond, rustig en tevreden paard. De Slow Feeding methode heeft ook een groot voordeel voor de eigenaar: voeren op
vaste tijden hoort met deze hooinetten tot de verleden tijd. 

Slow Feeding biedt een unieke garantie op de hooinetten!
Hoe sterk het nylon van de netten ook is, een paardengebit krijgt het uiteindelijk wel kapot. Paarden die gewend zijn om hooi van de grond te eten, zijn gewend aan een snelle opname en kunnen zich de eerste dagen/weken erg beperkt voelen door het eten uit een SlowFeeding hooinet. Dit kan leiden tot frustratie en dat kan zich uiten in verwoede pogingen om het net stuk te krijgen. Als dat is gelukt, adviseert SlowFeeding om het gat dicht te maken met een tie-rap. Dit doet u met alle gaten die de eerste 2-4 weken ontstaan. Als het goed is, wordt het aantal gaten dat uw paard maakt steeds minder. Meestal stopt het maken van gaten na ca. 2 weken. Uw paard went aan langzamer eten, leert dat het hooi de hele tijd beschikbaar is en gaat zich door de veranderde eetgewoonte prettiger voelen. Zodra uw paard 4 weken achter elkaar geen nieuwe gaten heeft gemaakt, kunt u het kapotte hooinet naar ons terug sturen en een nieuw SlowFeeding hooinet bestellen voor de helft van de prijs. Het enige dat u hoeft te doen is even contact met ons opnemen voor het maken van een retourafspraak. De enige voorwaarde is dat u het hooinet niet langer dan 3 maanden geleden bij ons gekocht heeft. Vanzelfsprekend krijgt u een volledige vergoeding als uiteindelijk blijkt dat het een fabricagefout betreft.

Persoonlijk advies Terug naar boven