De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Equine America

Uw selectie
    Hoofd ingrediënt
  • Glucosamine  (3) Glucosamine zorgt ervoor dat zwavel in het kraakbeen kan worden opgenomen en is zodoende verantwoordelijk voor de aanmaak van stoffen die onmisbaar zijn voor het goed functioneren van de gewrichten.

Cortaflex HA SS Super Fenn Solution 1000 ml

Cortaflex HA SS Super Fenn Solution

1 2 3 4 5 (7 reviews)
€ 76,95
Verpakking: 1000 ml
Bestellen
Cortaflex HA SS Super Fenn Poeder 450 g

Cortaflex HA SS Super Fenn Poeder

1 2 3 4 5 (2 reviews)
€ 89,95
Verpakking: 450 g
Bestellen
Cortaflex HA Regular Strength 250 g

Cortaflex HA Regular Strength

1 2 3 4 5 (26 reviews)
€ 27,95
Bestellen
Equine America is opgericht door de Amerikaan Bruce Snipes. Bruce Snipes heeft de laatste veertig jaar gespendeerd aan het ontwikkelen van natuurlijke produkten ten behoeve van mensen, paarden, honden en katten. Met een specifiek produkt - Cortaflex - heeft hij binnen 3 jaar, zowel in Amerika als in Engeland, een marktleidende positie verkregen in het verbeteren van de gewrichtsmobiliteit. Dit werd bevestigd toen Cortaflex de onderscheiding “Produkt van het jaar” werd toegekend aan de hand van een grootschalig vergelijkend productonderzoek door een groot aantal paardentijdschriften. Hierbij werd Cortaflex als “Beste Getest” en verkozen tot “Product van het Jaar” door het gerenommeerde Amerikaanse blad “Horse Journal”.
Persoonlijk advies Terug naar boven