De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Cowboy Magic Paard

Uw selectie
    Ingredient
  • Kamille  (2) Werkt zowel in- als uitwendig kalmerend en ontspannend en inwendig zorgt het ook voor een goede balans in de darmen.

  • Lavendel  (2) Werkt inwendig verkoelend op de maag en darmen. Uitwendig wordt het veel gebruikt door de aangename en frisse geur. Het ondersteunt ook het herstellend vermogen van de huid en werkt verzachtend bij insectenbeten.

  • Pepermunt  (2) Goed voor een goede, ontspannen, darmwerking. Wekt de eetlust op, stimuleert de spijsvertering en vermindert spierspanning. Uitwendig werkt het verkoelend en kalmerend.

  • Rozemarijn  (2) Bevordert de spijsvertering, stimuleert de bloedsomloop, werkt versterkend voor de zenuwen, antiseptisch en windverdrijvend. Uitwendig kan het worden toegepast bij spierpijn en voor de verzorging van de huid.

  • Smeerwortel  (2) Bevordert, door de positieve invloed op de celdeling, de genezing van botletsel en de aangedane huid.

  • Zeewier  (2) Ondersteunt de stofwisseling op alle fronten, draagt bij aan een glanzende vacht, een uitstekende basisconditie en heeft een direct effect op de vitaliteit, uitstraling en prestaties.

  • Meer tonen
Cowboy Magic Rosewater Shampoo 60 ml Mini

Cowboy Magic Rosewater Shampoo

1 2 3 4 5 (13 reviews)
€ 2,95
Bestellen
Cowboy Magic Rosewater Conditioner 60 ml Mini

Cowboy Magic Rosewater Conditioner

1 2 3 4 5 (8 reviews)
€ 2,95
Bestellen
Cowboy Magic Super Bodyshine 120 ml Mini

Cowboy Magic Super Bodyshine

1 2 3 4 5 (23 reviews)
€ 4,95
Bestellen
Cowboy Magic Yellowout Shampoo 60 ml Mini

Cowboy Magic Yellowout Shampoo

1 2 3 4 5 (21 reviews)
€ 2,95
Bestellen
Cowboy Magic Detangler & Shine 29,57 ml Mini

Cowboy Magic Detangler & Shine

1 2 3 4 5 (71 reviews)
€ 3,95
Bestellen
Cowboy Magic Greenspot Remover 120 ml Mini

Cowboy Magic Greenspot Remover

1 2 3 4 5 (9 reviews)
€ 4,95
Bestellen

Cowboy Magic is een Amerikaans merk wat kwaliteitsproducten levert op het gebied van vachtverzorging van uw paard. Alle Cowboy Magic producten zijn zeer zuinig in gebruik en werken langdurig. Cowboy Magic  producten worden niet getest op dieren en zijn zowel voor uw paarden als voor uzelf te gebruiken.

Persoonlijk advies Terug naar boven