De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Biofarm

Uw selectie
  Hoofd ingrediënt
 • Magnesium  (1) Een belangrijk mineraal dat van belang is voor het zenuwstelsel en het draagt bij aan een normale werking van de spieren. Ook draagt het bij aan de vermindering van vermoeidheid, een goede elektrolytenbalans en aan de kwaliteit van het gebit.

  Ingredient
 • Arnica  (2) Voor de verlichting van verstuikingen, kneuzingen en gelokaliseerde spierpijn. Arnica wordt veel gebruikt voor de massage van vermoeide spieren, pezen en gewrichten. Ondersteunt de doorbloeding en helpt gezonde cellen beschermen.

 • Calcium  (1) Calcium (kalk) geeft stevigheid aan de botten, het gebit, de huid en het hoorn. Ook is het nodig voor het goed functioneren van de spieren en voor het geleiden van prikkels naar de zenuwen. Verder is het onder andere betrokken bij de bloedstolling, de celgroei en de hormoonstofwisseling. Daarnaast draagt het bij aan de energievoorziening van de lichaamscellen.

 • Fosfor  (1) Fosfor is een mineraal dat in combinatie met Calcium belangrijk is voor de botontwikkeling en het gebit.

 • Glucosamine  (1) Glucosamine zorgt ervoor dat zwavel in het kraakbeen kan worden opgenomen en is zodoende verantwoordelijk voor de aanmaak van stoffen die onmisbaar zijn voor het goed functioneren van de gewrichten.

 • Lecithine  (1) Een belangrijk onderdeel van de celmembranen in het lichaam en zorgt ervoor dat deze niet te stijf wordt. Het helpt bij het herstel van de darmcellen en verbetert de prikkeloverdracht tussen zenuwcellen.

 • Magnesium  (1) Een belangrijk mineraal dat van belang is voor het zenuwstelsel en het draagt bij aan een normale werking van de spieren. Ook draagt het bij aan de vermindering van vermoeidheid, een goede elektrolytenbalans en aan de kwaliteit van het gebit.

 • Magnesiumfosfaat  (1) Magnesium is een belangrijk mineraal dat van belang is voor het zenuwstelsel en het draagt bij aan een normale werking van de spieren. Ook draagt het bij aan de vermindering van vermoeidheid, een goede elektrolytenbalans en aan de kwaliteit van het gebit.

 • Vitamine C  (1) Is onmisbaar voor de aanmaak van bindweefsel en kraakbeen en verbetert de opname van Calcium en Magnesium. Toevoeging kan zinvol zijn bij bijvoorbeeld herstel na ziekte, stress, en bij paarden die een grote inspanning moeten leveren.

 • Vitamine E  (1) Is een voedingsstof die het lichaam helpt bij de afvoer van afvalstoffen, waaronder de spierafvalstoffen (zoals melkzuur). Daarnaast is het ook belangrijk voor de spierfunctie en de vruchtbaarheid.

 • Meer tonen
Biofarm Arnika 1000 ml

Biofarm Arnika

1 2 3 4 5 (1 review)
€ 23,25
Verpakking: 1000 ml
Bestellen
Biomag Forte 1500 g

Biomag Forte

1 2 3 4 5 (102 reviews)
€ 32,50
Verpakking: 1500 g
Bestellen
Biofarm Arnika Gel 500 ml

Biofarm Arnika Gel

1 2 3 4 5 (25 reviews)
€ 13,15
Bestellen
Biofarm's Biosynov Complex 50 zakjes

Biofarm's Biosynov Complex

1 2 3 4 5 (14 reviews)
€ 119,60
Verpakking: 50 zakjes
Bestellen

Een Zweedse fabrikant die vooral bekend is geworden door Biosynov. Het bedrijf heeft kwaliteit heel hoog in het vaandel staan en is internationaal een belangrijke leverancier van gezondheidsproducten voor paarden.

Persoonlijk advies Terug naar boven