De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Back on Track Hond

Uw selectie

Het bedrijf Back on Track AB fabriceert gewricht- en spierbeschermers voor paarden, honden en mensen, gemaakt van een "keramisch textiel", wat verkocht wordt onder de geregistreerde merknaam Back on Track.

De Back On Tracks gewrichts- en spierbeschermers zijn allemaal gemaakt van een functioneel textiel met warmte weerkaatsende eigenschappen. Het textiel is een synergie tussen oude Chinese ervaring en moderne wetenschappelijke textiel technologie. Tijdens de productie van de polyester en polypropylene weefsels worden keramische deeltjes in de weefsels gesmolten. Een eigenschap van de keramische deeltjes is dat deze, wanneer ze worden verwarmd door lichaamswarmte, een warmte uitstralen gericht op het lichaam. De warmte die op deze manier word weerkaatst is een langgolvige warmtestraling wat hetzelfde is als langgolvige infraroodstraling.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Zweden en de productie vindt plaats in eigen fabrieken in China. Iedere keer wanneer een nieuwe partij keramisch textiel geproduceerd is, meet een onafhankelijk universiteitslaboratorium de hoeveelheid warmte en de golflengte die wordt weerkaatst. Op deze manier kunnen zij consistentie garanderen aangaande kwaliteit en effectiviteit.

Persoonlijk advies Terug naar boven