De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Levering naar Luxemburg

Levering naar Luxemburg

Verzendkosten
De bijdrage in de verzendkosten voor levering naar Luxemburg bedraagt slechts € 3,95.

Levertijd
De levertijd bedraagt ca. 1-2 werkdagen. Uw pakket wordt verzonden met DPD pakketservice. Op zaterdag worden door DPD geen pakketten bezorgd.

Betalen vanuit Luxemburg
Betalen kan met uw Creditcard of met Ideal.

Creditcard
U kunt bij ons online betalen met Visa, Maestro en MasterCard. Als u kiest voor Creditcard wordt u doorgelinkt naar de beveiligde betaalsite van DocData. Met uw creditcard betalen is daardoor net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar uw card verificatie code (CVC). Deze driecijferige code vindt u op de achterkant van uw creditcard, de drie laatste cijfers aan de rechterkant van de handtekeningenstrook.

Ideal
Als u een lopende bankrekening heeft bij een Nederlandse bank waarmee u kunt internetbankieren, kunt u ook met Ideal betalen. U wordt in het besteltraject doorgelinkt naar de betaalpagina van uw eigen bank en de betaling gaat net als een betaling die u verricht met internetbankieren. Snel, vertrouwd en makkelijk en uw bestelling wordt dezelfde of eerstvolgende werkdag direct verzonden.

Retourzending
Onze gratis retourservice geldt niet voor zendingen van en naar Luxemburg; deze kosten dient u zelf te voldoen.

Retouren die vooraf niet zijn aangemeld, kunnen wij helaas niet accepteren en verwerken.

Voor het aanmelden van uw retour kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  1. Inloggen: snel, eenvoudig en 24 uur per dag! Na het inloggen kunt u met 3 klikken uw retour aanmelden en, indien u dat wenst, een ander product bestellen
  2. Bellen met 003150 - 409 6996 (tussen 09.00 en 17.30 uur)
  3. Een e-mail sturen naar retouren@paardendrogist.nl

 

Persoonlijk advies Terug naar boven