Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Chlorella

Chlorella is een geslacht van eencellige groene algen, die tot de stam van de groenwieren behoort. Het barst van de gezonde voedingsstoffen; het is onder meer rijk aan vitamines, mineralen, vezels, nucleïnezuren, essentiële aminozuren, enzymen, eiwitten, het fytonutriënt chlorofyl, echinenone en carotenoiden zoals astaxanthine, canthaxanthine, flavoxanthine, loraxanthine, neoxanthine, xanthofyl en violaxanthine. 

Gebruik inwendig
Een van de meest bijzondere eigenschappen van chlorella is dat het een krachtige reinigende en voedende werking in het lichaam heeft.

Chlorella:

 • Heeft een vezelachtige mucopolysacharide membraanwand die giftige stoffen aan de chlorella bindt maar gezonde voedingsstoffen met rust laat. Chlorella is daardoor een krachtige en tevens ‘slimme’ natuurlijke ontgifter.
 • Is rijk aan chlorofyl, een natuurlijke reinigende stof die helpt om de darmen te reinigen, het bloed te zuiveren en die het lichaam in staat stelt om zuurstof efficiënter op te nemen. Ook helpt chlorofyl bij het verwijderen van giftige stoffen zoals schimmels en verdelgingsmiddelen. Bovendien bevat chlorofyl magnesium, dat de hersenen en het zenuwstelsel stimuleert en beschermt tegen het opslaan van giftige stoffen in het centrale zenuwstelsel.
 • Bevat het fytonutriënt sporopollenine, een stof die neurotoxisch afval beter aan zich bindt dan enige andere natuurlijke stof. Het is in staat om behalve zware metalen waaronder kwik, lood, nikkel en aluminium ook biogiffen zoals tuberculose, ziekte van Lyme, tetanus en schimmels op een natuurlijke manier uit het lichaam te verwijderen. Bovendien filtert het xenobiotica uit het lichaam, zoals fytaten, dioxines, pesticiden en industrieel afval, en is het in staat om conserveringsmiddelen en kunstmatige smaak- en kleurstoffen af te voeren uit het lichaam.
 • Prikkelt het natuurlijke reinigingsmechanisme in het lichaam door het glutathion-gehalte te verhogen. Glutathion verwijdert vrije radicalen in het lichaam en verhoogt de antioxidanteigenschappen van vitamine C en E. Als de glytathionwaarden in het lichaam te laag zijn ben je minder goed in staat om met stress om te gaan en giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen.

Producten met Chlorella
 1. NAF M Power 2,7 kg
  NAF M Power 2,7 kg
  € 227,45
 2. NAF GastriVet 5 Star Pellets 4 kg
  NAF GastriVet 5 Star Pellets
  Vanaf € 93,90
  Selecteer een optie
 3. NAF Shake Relief - 28875
  NAF Seasonaze
  Vanaf € 88,50
  Selecteer een optie
 4. NAF Respirator 5 Star - 28880
  NAF Respirator 5 Star
  Vanaf € 71,90
  Selecteer een optie
 5. NAF Sand-Gard - 28898
  NAF Sand-Gard
  Vanaf € 56,45
  Selecteer een optie
 6. NAF D-Tox - 28908
  NAF D-Tox
  Vanaf € 48,45
  Selecteer een optie
 7. -10 %
  NAF Cushinaze - 28824
  NAF Cushinaze
  Vanaf € 69,26
  Selecteer een optie
 8. NAF Pro Feet 5 Star - 28863
  NAF Pro Feet 5 Star
  Vanaf € 54,95
  Selecteer een optie
 9. NAF Mud Gard Supplement - 28871
  NAF Mud Gard Supplement
  Vanaf € 59,45
  Selecteer een optie
 10. Sectolin Muscle Builder 1,5kg
  Sectolin Muscle Builder 1,5 kg
  € 54,95

Producten: 1 tot 10 van 12 in totaal

Pagina