Let op: door de maatregelen die wij intern treffen tegen de verspreiding van het Covid 19 virus (Corona) kan het voorkomen dat jouw bestelling later geleverd wordt. Wij vertrouwen op jouw begrip.

De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Onze Topservice

Onze Topservice

1. Service en kwaliteit boven alles  
Wij hebben een heuse passie voor service en worden gedreven door onze visie: het leveren van uitsluitend producten van topkwaliteit, uitgebreide informatie verstrekking en "ouderwetse" service. Wij helpen u graag, doen gewoon wat wij beloven en rusten pas als u tevreden bent; dat menen we en dat checken we ook.

2. Makkelijk bestellen
Bestellen bij De Paardendrogist is heel eenvoudig en kan ook zonder in te loggen. Bovendien weet u bij ons precies waar u aan toe bent: bij de productinformatie ziet u gelijk of het product op voorraad is. Als dat onverhoopt niet het geval is, vermelden wij daar de levertijd. Klik hier voor meer informatie over bestellen bij De Paardendrogist.

3. Lage verzendkosten (vanaf € 3,25) en snelle levering (volgende werkdag)
U kiest zelf op welke wijze de bezorging van uw bestelling voor u het makkelijkst is: 

  • Bezorging door DHL Parcel (volgende werkdag), kosten € 3,25
  • Bezorging door PostNL (volgende werkdag), kosten € 5,75
  • Afhalen op een DHL servicepunt (op de eerstvolgende werkdag), kosten € 3,25
  • Afhalen op een PostNL punt (op de eerstvolgende werkdag), kosten  € 6,75


De afhaalpunten zitten in supermarkten, drogisterijen, tankstations, enz. en hebben ruime openingstijden, vaak ook in het weekend. Uw bestelling ligt er de volgende dag al klaar, u ontvangt hiervan direct een berichtje per sms of e-mail naar mobiel nummer of e-mailadres dat u tijdens uw bestelling door kunt geven. Klik hier voor meer informatie over onze bezorgservice.

4. Veilig en makkelijk betalen
Wij maken gebruik van een SSL Certificaat waardoor u er zeker van bent dat uw gegevens via een beveiligde verbinding verzonden worden en nooit in handen vallen van derden. Zodra u het betaaltraject ingaat wordt de adresbalk groen en weet u zeker dat uw gegevens veilig zijn. Klik hier voor meer informatie over het betalen. 

5. Deskundig advies
Het geven van advies over onze producten vinden wij belangrijk. Onder Advies (in de bovenbalk) vindt u dan ook veel informatie over de ingrediënten en gebruikte materialen zodat u een goede keuze kunt maken. Klik voor nieuws en wetenswaardigheden rustig door de informatie of gebruik 'zoeken' voor gerichte informatie over een onderwerp dat u bezig houdt. U kunt ons ook altijd bellen of mailen voor een deskundig advies van één van onze ervaren medewerkers. Wij helpen u ook graag bij het maken van een goede keuze. Klik hier voor alle contactgegevens.

6. Gratis retourservice
U bestelt zonder enig risico want De Paardendrogist garandeert u een volledig recht van teruggave binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Uiteraard zonder kosten voor u! Twijfelt u tussen twee maten of modellen? Bestel er dan twee en stuur er één weer gratis retour. Ook hierbij heeft u de keuze tussen zelf afgeven op een servicepunt of op laten halen door een bezorger. Na ontvangst van de producten kunt u de door u bestelde artikelen passen en kunt u op uw gemak kiezen welke u wenst te behouden. Als u besluit om uw hele bestelling te retourneren, crediteren wij ook de verzendkosten. Klik hier voor meer informatie over de gratis retourservice.

Persoonlijk advies Terug naar boven