Kijk snel in onze Final Dekensale! Dekens van topmerken als Bucas en Horseware shop je nu met kortingen tot wel 50%!

Horse Master B-Quiet 60 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 8,95
Levertijd:
Langere levertijd
Horse Master

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor B-Quiet van Horse Master?

B-Quiet is een complete oplossing op basis van L-tryptofaan vanwege zijn ontspannende werking, magnesium en vitamines uit de B-groep (vooral B1). B-Quiet wordt met name aanbevolen voor angstige en/of nerveuze paarden, tijdens stressvolle gebeurtenissen (transport, wedstrijden, verhuizen). B-Quiet verandert niets aan de sportieve mogelijkheden van het paard. 

In het lichaam is tryptofaan essentieel en het is het zeldzaamste aminozuur. Tryptofaan is noodzakelijk voor de synthese van serotonine en het slaaphormoon melatonine. Talrijke studies toonden aan dat een verhoging van de tryptofaanconcentraties leidt tot een verhoogde afgifte van serotonine. Het speelt een essentiële rol bij de regulatie van gedrag, angst, eetlust en slaap.

Hoe moet ik B-Quiet toedienen?

Dien B-Quiet direct in de mond van het paard toe met een orale spuit, ongeveer 1 tot 2 uur voorafgaand aan het rijden of een andere aangelegenheid. 

Wat zit er in B-Quiet?

Samenstelling: Dextrose, sorbitol, monocalciumfosfaat, monopropyleenglycol, magnesiumsulfaat. 

Analytische bestanddelen: Vochtgehalte 47%, Ruwe as 4,8%, Ruwe eiwitten 3,4%, Calcium 0,8%, Ruwe vezels 0,1%, Ruwe vetten <0,1%, Natrium <0,1%, Potassium <0,1%.

Additieven per kilo:
Vitaminen:
- Vitamine B1: 2.400 mg
- Niacine: 1.600 mg
- Vitamine B6: 800 mg
- Vitamine B12: 2.100 mg

Aminozuur:
- L-Tryptofaan: 32.000 mg

 

Overzicht

B-Quiet is een complete oplossing op basis van L-tryptofaan vanwege zijn ontspannende werking, magnesium en vitamines uit de B-groep (vooral B1). B-Quiet wordt met name aanbevolen voor angstige en/of nerveuze paarden, tijdens stressvolle gebeurtenissen (transport, wedstrijden, verhuizen).

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 29598
Merk Horse Master