Let op: door de maatregelen die wij intern treffen tegen de verspreiding van het Covid 19 virus (Corona) kan het voorkomen dat jouw bestelling later geleverd wordt. Wij vertrouwen op jouw begrip.

De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Gratis retourservice

Gratis retourservice

Retoursturen
U bestelt zonder enig risico want De Paardendrogist garandeert u een volledig recht van teruggave binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Uiteraard zonder kosten voor u!

In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking gratis terugsturen. Natuurlijk kunt u het product passen, maar zorg er dan wel voor dat u het product schoon en geheel onbeschadigd in de originele verpakking verpakt.

Onze gratis retour- en omruilservice geldt niet voor zendingen van en naar het buitenland; de kosten voor retourzending vanuit andere landen dan Nederland dient u zelf te voldoen.

Het kan ook zijn dat u na de zichttermijn een artikel terug wilt sturen. Na beoordeling van uw vraag door onze klantenservice behoort ook dat tot de mogelijkheden. Neemt u in dat geval per e-mail of telefoon contact met ons op.

Voor het maken van een retourafspraak dient u in te loggen op onze website

  1. Inloggen op onze site: snel, eenvoudig en 24 uur per dag! Na het inloggen kunt u met 3 klikken uw retour aanmelden en, indien u dat wenst, een ander product bestellen

Bij het aanmelden van een retour kunt u zelf kiezen op welke DHL servicepunt u pakket terug wilt sturen:

  1. Kies hier een DHL service punt bij u in de buurt.

Ruilen
Als u een artikel wilt ruilen voor een ander artikel, sturen wij u het nieuwe artikel, indien voorradig, dezelfde dag toe. U ontvangt hierbij opnieuw een factuur, uiteraard zonder verzendkosten. Zodra wij het om te ruilen artikel retour hebben ontvangen, sturen wij u hiervan een bevestiging per e-mail. Indien u de factuur reeds voldaan heeft, storten wij het bedrag binnen 10 werkdagen na de datum van de creditnota op uw rekening.

Verpak de artikelen die u wilt retoursturen in de originele doos, met daarbij de barcode duidelijk zichtbaar. Op het DHL servicepunt scannen ze deze code om uw retour te kunnen verwerken.

Financiele afhandeling van uw retourzending
Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen (meestal is dat binnen 4-7 werkdagen), verwerken wij deze in onze administratie en ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van de ontvangst van uw retourzending en de wijze waarop wij deze verwerkt hebben in onze financiele administratie. Is door uw retourzending in onze administratie een tegoed ontstaan en heeft u de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug. Het bedrag staat binnen enkele dagen, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen na verwerking van de retourzending op uw rekening. Als u de gehele bestelling retour stuurt, betalen wij ook de verzendkosten terug.

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen. Uiteraard zonder kosten voor u! In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking gratis terugsturen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen:

  • Na de dag waarop het artikel in uw bezit is
  • Bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: na de dag waarop u het laatste artikel heeft ontvangen

U maakt gebruik van het herroepingsrecht door:

  • De snelste en makkelijkste manier is door in te loggen op onze site en te kiezen voor "ruilen en terugsturen".
  • Het invullen van een verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post of e-mail) waarin u ons op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Het aanmelden van een retour op onze webiste is sneller en eenvoudiger en volstaat ook.

Persoonlijk advies Terug naar boven