Let op: door de maatregelen die wij intern treffen tegen de verspreiding van het Covid 19 virus (Corona) kan het voorkomen dat jouw bestelling later geleverd wordt. Wij vertrouwen op jouw begrip.

De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Copyright 2020

Deze website is een uitgave van De Paardendrogist BV, Exportweg 10, 9301 ZV Roden. Copyright De Paardendrogist BV©2013.

De op de websites van De Paardendrogsit BV gepubliceerde inhoud en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Elk (met uitzondering van persoonlijk zonder verdere verspreiding) gebruik behoeft voorafgaande schriftelijke toestemming van De Paardendrogist BV. Dit geldt voor vermenigvuldiging, bewerking, vertaling, opslag, verwerking of weergave van de inhoud op websites, fora, in databases of andere elektronische media en systemen. Ongeoorloofde vermenigvuldiging of weergave van afzonderlijke delen van de inhoud of complete pagina's is niet toegestaan en strafbaar. Slechts vervaardiging van kopieën en downloads voor persoonlijk en privé gebruik van de inhoud op deze sites zonder verdere verspreiding met derden is toegestaan.

Zonder schriftelijke toestemming van de directie van De Paardendrogist BV mag geen tekst of afbeelding van deze website worden overgenomen. Wij letten hier goed op en zullen juridische stappen ondernemen zodra wij constateren dat teksten of afbeeldingen op welke wijze dan ook worden gebruikt. De Paardendrogist en DursyDog zijn geregistreerde handelmerken en als zodanig beschermd tegen gebruik door derden.

Persoonlijk advies Terug naar boven