Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Blog

Horseware Ice-Vibe

Horseware heeft therapieproducten ontwikkeld die door middel van trillingen en/of koelen het paard kunnen helpen bij het voorkomen en genezen van blessures. 

Lees meer

Een graasvoetje bij paarden

Paarden hebben met grazen vaak een voorkeurshouding en zetten daarbij één bepaald been naar voren. Door deze graashouding kan de hoef veranderen in een graasvoetje.
 

Lees meer

HOPE for Horses: Energie

Ken je dat, een huis waar je honderd keer langs bent gereden dat ineens leegstaat en na nog een half jaar is het huis zo goed als ingestort? De “bezieling” is eruit en weg is het huis! 

Lees meer

Zit er echt zoveel suiker in paardensupplementen?

We krijgen vaak de vraag of een supplement voor paarden gegarandeerd suikervrij is en merken dat klanten nuttige supplementen vanwege het suiker soms vermijden. Maar is dit wel terecht, want is de hoeveelheid suiker echt zo hoog in supplementen?

 

Lees meer

Horslyx Mini likstenen

Soms wil je je paard een lekkere beloning geven of juist afleiden met iets lekkers bij bijvoorbeeld het scheren of de hoefsmid. De Horslyx Mini is een kleine liksteen en de ideale beloning voor je paard! 

Lees meer

Voor het eerst met je jonge paard op wedstrijd

De eerste rondjes op je net beleerde paard staan nog vers in je geheugen. Inmiddels rijden jullie als een volleerd duo door de bak, tijd voor jullie eerste wedstrijd! Hoe zorg je ervoor dat je optimaal voorbereid aan start komt? Wij geven je tips!

Lees meer

Vliegenmaskers, een uitkomst in de zomerperiode!

Heeft jouw paard in de zomer ook last van veel vliegen rondom de ogen? In de zomerperiode ontkom je er daardoor vaak niet aan om je paard een vliegenmasker om te doen. Vliegenmaskers voorkomen geïrriteerde ogen door vliegen, dazen, pollen en/of het felle zonlicht. 

Lees meer