Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Subscribesports: Dare to be different!


Overname in 2015
December 2015 heb ik ervoor gekozen om het  mooie merk Subscribesports een doorstart te geven.
Ik was zelf al jaren fan van het opvallende merk en vond het erg jammer dat er na 2014 geen nieuwe collectie meer werd uitgebracht. Op mijn verjaardag zaten we met meerdere ”paardenmeisjes” bij elkaar en iedereen was het wel met elkaar eens: Wat jammer dat er geen nieuwe Subscribedekjes meer zijn. Alle dekjes in de winkel lijken zo op elkaar. Ik heb daarom de stoute schoenen aangetrokken en ik ben in gesprek gegaan met Subscribesports. De overname is snel en soepel verlopen.
 
Ik wil kleur en unieke designs brengen. Anders dan anders.
Mijn droom werd werkelijkheid! Anders dan anders! Alles moest terugkomen in de collecties . En zo kon ik mijn creativiteit, de liefde voor paarden en mijn gevoel voor mode de vrije loop laten met als gevolg dat er een prachtige collectie tot stand is gekomen. Van elegantie, klasse, rijke kleuren, prachtige prints, tot de nieuwste trends…alles moest deze collectie gaan uitstralen. Het resultaat liegt er niet om en ik ben best trots! Van een gedurfde sprong in het diepe vanuit passie kan ik inmiddels hardop zeggen dat we een prachtig product op de markt hebben gezet, enorm gegroeid zijn en heel erg in de smaak vallen bij de gedurfde, modebewuste paardenliefhebber.
 
3de collectie

Inmiddels zijn we al weer toe aan de 3e collectie. We kiezen bewust voor limited editions. Steeds vernieuwende kleine collecties uitbrengen. Als een design is uitverkocht komt deze niet meer terug. Voor onze collectie geldt dan ook echt OP=OP.  Zo blijven de dekjes uniek en blijven onze gebruikers opvallen.
 
Dare to be different!
Dare to be different is een slogan die ons erg goed past. Want opvallen doe je met je nieuwe subscribesports dekjes en dat moet je durfen!!! Subscribesport haalt een frisse wind door de geijkte collecties dekjes heen met als doel een hele eigentijdse, frisse, vrolijke, soms ietwat gedurfde mooie lijn neer te zetten!
 
Kwaliteit staat voorop
Bij het samenstellen van een nieuwe collectie gaan we allereerst op zoek naar de huidige trends. We willen steeds wat nieuws brengen. We laten verschillende samples maken in allerlei nieuwe stoffen en designs. Vervolgens gaan we rijden met de sampledekjes en gaan we de dekjes veelvuldig wassen. Als de stof en de pasvorm mooi blijven maakt het dekje een kans om te blijven in de nieuwe collectie. Want naast een uniek design willen we ook hele fijne kwaliteit en pasvorm brengen.
 
Subscribesports…. Where horseriding meets fashion
 
Hartelijke groeten Marije Verhoef Subscribesports

Delen: