Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Sterke hoeven met de kracht van de natuur

Sterke hoeven met de kracht van de natuur

Bij natte weersomstandigheden kan het een uitdaging zijn om de hoefstralen van je paard sterk en gezond te houden. HoefSpray Pro is een verzorgende spray met 100% natuurlijke ingrediënten voor gezonde en sterke hoefstralen. Gemakkelijk in gebruik en onmisbaar in elke poetskist voor de verzorging van de hoeven van je paard of pony! HoefSpray Pro werkt optimaal doordat deze dunne spray alle moeilijke plekjes in de hoef bereikt. Bovendien werkt het diepreinigend, maar sluit het de hoefstraal niet af. Hierdoor wordt de straal beschermt tegen invloeden van buitenaf, maar niet afgesloten. Zo wordt het natuurlijk herstel optimaal gestimuleerd!

Kopie_van_Blog_-_Wist_je_dat_1450x385_14_

Gevoelige kootholte

HoefSpray Pro zuivert niet alleen de huid, maar de luchtdoorlatende filmlaag zorgt er ook voor dat de huid kan blijven ademen én wordt beschermt tegen invloeden van buitenaf. Spray de gevoelige kootholte of hoeven van je paard 1-2 maal daags royaal in voor een optimaal resultaat!

Kopie_van_Blog_-_Wist_je_dat_1450x385_15_

‘Zachte stinkende stralen gauw verleden tijd’

Hanna heeft goede ervaringen met HoefSpray Pro. “Mijn paard staat op ijzers en door omstandigheden heeft hij twee maanden op blote voeten gestaan. Zijn hoeven waren daardoor gaan scheuren en hij liep erg gevoelig. De stralen waren zacht en stonken. De hoefsmid moest eerst de zachte en stinkende hoorn weghalen. Ik kreeg een preek van de hoefsmid en hij spoot HoefSpray Pro op de hoeven. Ik was al begonnen met andere producten, maar niets werkte. Daarna ben ik HoefSpray Pro ook zelf gaan gebruiken. Tweemaal daags alle hoeven insprayen en ik zag iedere dag vooruitgang! De hoeven werden binnen een week veel harder en de stank was snel daarna verdwenen!’’

Wat zit er in HoefSpray Pro?

Goudsbloembloesem

Blijvende gezonde huid, ondersteunt natuurlijk huidherstel en aanmaak van nieuwe cellen.


Kamillebloesem

Zuiverend en diepreinigend. 

Larikshars

Vormt een beschermende en luchtdoorlatende laag en gaat vervuiling van de hoef tegen.

Gerelateerde producten

Ontwerp_zonder_titel_25__2

Delen: