Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Souplesse Mix, 100% tevreden gebruikers!

Souplesse mix voor paarden

Paardendrogist Souplesse mix

Deze heerlijke mix van klein gesneden gedroogde brandnetel, kleefkruid, paardenbloem en goudsbloem is met 100% tevreden gebruikers een echte topper. Het ondersteunt een goede doorbloeding en helpt bij de afvoer van afvalstoffen. 

Natuurlijke kruidenweide

In een oorspronkelijke kruidenweide had een paard kruiden zoals brandnetel, kleefkruid, paardenbloem en goudsbloem volop tot zijn beschikking en droegen ze op natuurlijke wijze bij aan een goede weerstand, een glanzende vacht en gezonde pezen, spieren en gewrichten. In het huidige rantsoen van veel paarden zitten nauwelijks kruiden en Souplesse Mix is dan een hele fijne aanvulling.

Kopie_van_Blog_-_Wist_je_dat_1450x385_5__1

Gedroogde kruiden

Brandnetel, kleefkruid, paardenbloem en goudsbloem dragen bij aan een goede doorbloeding van de pezen, spieren en gewrichten en voorzien deze van belangrijke voedingstoffen. De kruiden zijn gedroogd en verder niet bewerkt of gemalen tot poeder waardoor je zeker bent dat je de volledige kruiden geeft, met al hun specifieke en belangrijke stoffen in de oorspronkelijke onderlinge verhouding. 

Stijf en stram

Deze fijne kruidenmix is speciaal ontwikkeld voor paarden die moeilijk op gang komen en wat stijf en stram worden. Vaak gaat het om ouder wordende paarden, maar ook jonge (sport)paarden kunnen veel baat hebben bij Souplesse Mix. En dat geldt ook voor paarden die na een periode van rust weer beginnen met trainen. Doordat deze kruidenmix de afvoer van afvalstoffen stimuleert, evenals een goede doorbloeding, is het ook een fijn product als je paard stalbenen heeft.

100% tevreden gebruikers

Souplesse Mix heeft vele tevreden gebruikers. “Mijn 18-jarige merrie heeft geregeld last van een stalbeen. Vanwege de zuiverende werking van brandnetel en kleefkruid ben ik haar dit product gaan voeren. Na enige tijd merkte ik duidelijk verschil. Daarnaast heeft zij ook minder last van stijfheid. Ze vindt het bovendien erg lekker. Kortom, een uitstekend product!” Is Souplesse Mix ook iets voor jouw paard? Via deze link lees je alle ervaringen van onze klanten.

Bijbehorende producten

Ontwerp_zonder_titel_19__1

Delen: