Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Herfst: Do's en don'ts


Do’s:
1. Zorg voor extra droge kleren: Leg ze klaar in je auto of in je zadelkast. Je weet maar nooit in wat voor stortbui je terecht komt.
2. Check je laarzen. Zijn jouw laarzen nog waterdicht? Niets is zo vervelend als natte voeten doordat je laarzen lek blijken te zijn en je niet om de waterplas heen kon.
3. Knuffel je paard. Heb je het koud? Knuffel je paard, die is heerlijk warm!
4. Benut elke mooie dag. het regent en stormt niet alleen maar, de herfst heeft ook hele mooie dagen. Benut ze en ga er lekker op uit met je paard.
5. Herfst fotoshoot. Prachtig tussen de herfstkleuren en de gevallen bladeren. Droomfoto’s!
6. Organiseer een Koek en Zopie op stal. Stallen gemest, paard getraind en helemaal verkleumd door de gure wind en de regen? Regel met je stalgenoten koek en zopie met warme chocolademelk en slagroom. Is nog gezellig ook !
 
Don’ts:
1. Geen lampje meenemen. Het is weer snel donker. Ook al weet je de weg op stal, je schenen stoten tegen de kruiwagen in het donker is erg pijnlijk. Vergeet dat lampje dus niet ;).
2. Niet naar je paard gaan. Jouw paard kan er niets aan doen dat het slecht weer is en wil wel graag aandacht, een schoon bedje en lekker eten. Even heerlijk tutten kan altijd!
3. Je tuigage verwaarlozen. Modder en vocht kan het leer aantasten, verzorg daarom je tuigage goed.
4. Witte/lichte beenbescherming/dekjes. Leuk voor in de zomer en met droog weer. Niet handig in de modder.
5. Mopperen. Het weer verandert er niet door, alleen jouw humeur en die van je omgeving.
 

Delen: