Kiyoh 9.1

Gastblog van PUUR: PUUR Muscle Mass

PUUR Muscle maakt het verschil

In de wei zie je ze wel eens, die slungelige jongen paarden die volop in de groei zitten. De spieren en pezen zijn nog niet sterk genoeg om de snelle groei te ondersteunen. Ook zien we in de wei de oudere paarden waar de spiermassa afneemt, waardoor de gewrichten worden overbelast. Goede beweging én een schepje PUUR Muscle Mass doen wonderen in de spieropbouw van deze paarden. Dit is een goede ondersteuning met de vele vitaminen, mineralen en aminozuren die erin zitten.

Bouwstoffen voor de spieren

Die bouwstoffen zorgen voor het ondersteunen van de spieropbouw. Jodium en L-Lysine ondersteunen de nieuwe vorming van spiercellen en zorgen na de training voor vorming van de spiermassa. L-Arginine in combinatie met L-Lysine zorgen voor een beter herstel na fysieke belasting. Daarnaast stimuleren de aminozuren de groei van de spiervezels en zorgen zij ervoor dat er meer energie vrijkomt in de spiercellen. MSM ondersteunt de celstofwisseling voor behoud van soepele spieren, pezen en gewrichten.

PUUR Muscle Mass is niet belastend voor de lever en nieren, het is juist goed voor de nierfunctie.


PUUR Muscle Mass

Je ziet de veranderingen!

We zien dat de paarden worden sterker net het gebruik van PUUR Muscle Mass. Tijdens het bewegen zien we de achterhand sterker worden. Ze lopen krachtiger en zijn minder snel stijf. Jonge paarden veranderen, het slungelige gaat eraf. We zien paarden sneller herstellen. Het uithoudingsvermogen gaat omhoog en er ontstaat meer energie. Spieren gaan stevig en krachtiger aanvoelen. Ook voor oudere paarden is PUUR Muscle Mass heel geschikt, bijvoorbeeld wanneer de bespiering minder wordt.

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1 x daags:
Paard: 15 gram
Pony:  10 gram

Één maatschep bevat ongeveer 5 gram.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product iedere dag toe te dienen volstaat één keer per twee dagen. Geef dan de dosering van één keer. Ook dan is dit product effectief inzetbaar, maar kan reactie iets langer uitblijven.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, adviseren wij om de dierenarts te raadplegen.

review_blog
review_blog_puur
header_blog_Puur_Muscle_Mass

Delen: