Let op: door de maatregelen die wij intern treffen tegen de verspreiding van het Covid 19 virus (Corona) kan het voorkomen dat jouw bestelling later geleverd wordt. Wij vertrouwen op jouw begrip.

De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Bezorgservice

Bezorgservice

Let op: de pakketdiensten krijgen het druk. Dus bestel jouw cadeautjes en/of de benodigdheden voor jouw paard op tijd!

 

Besteld op werkdagen voor 17.30 uur: bezorging op de eerstvolgende werkdag.

Besteld op vrijdag na 17.30 uur, op zaterdag en zondag: de verzending is op maandag en de bezorging dus op dinsdag.

Verzendkosten
U heeft bij ons de keuze uit maar liefst vier verschillende manieren van bezorging; zo kunt u altijd kiezen voor de manier die voor u het makkelijkste is.  

U heeft de keuze uit: Verzendkosten
DHL Parcel bezorging € 3,25
DHL afhalen op DHLServicepunt € 3,25
PostNL bezorging € 5,75
PostNL afhalen op PostNL punt € 6,75

Bezorging door DHL Parcel
Bezorging: eerstvolgende werkdag (ook op zaterdag)
Verzendkosten: € 3,25

Uw bestelling wordt in veel gevallen de eerstvolgende werkdag (ook op zaterdag) bij u thuis of op een ander door u opgegeven adres bezorgd door DHL Parcel. Het kan natuurlijk gebeuren dat u niet thuis bent op het moment van bezorging. Om te voorkomen dat u een dag langer op uw artikelen moet wachten, kunnen wij het pakje aan laten bieden bij uw buren mocht u niet thuis zijn als de bezorger langskomt. U kunt dit aangeven in het veld "opmerking bezorger" bij het plaatsen van uw bestelling via onze website voor de bezorger. De bezorger laat dan een bericht achter in uw brievenbus met de mededeling bij welke buren uw pakje is afgeleverd.

Bent u niet thuis dan hoort  de bezorger een kaart voor u achter te laten waarop staat op welke DHL Servicepoint het pakket de volgende dag af te halen is. Mocht u geen kaart hebben ontvangen, staat het vermeld bij de track en trace van uw pakket. 

Wilt u uw bestelling op een postbus adres wilt laten bezorgen, dient u gebruik te maken van de PostNL service omdat wij deze alleen kunnen uitvoeren met PostNL.

Bezorging door PostNL
Bezorging: 98% zekerheid de eerstvolgende werkdag (ook op zaterdag), (mits besteld op werkdagen voor 16.15 uur)
Verzendkosten: € 5,75

Wij versturen uw bestelling dan met de 24 uurs dienst van PostNL naar uw eigen adres, een ander door u opgegeven adres of een postbusadres. Als u op het moment van bezorging niet aanwezig bent, biedt PostNL uw pakket standaard aan bij uw buren. Als dit niet lukt, krijgt u van de chauffeur een bericht met een Niet-thuis-code. Met deze code kunt u op de website van PostNL een keuze maken voor een tweede pakket bezorging. Wilt u het pakket liever bij uw buren of op het dichtsbijzijnde PostNL punt laten bezorgen? Die keuze kunt u zelf maken. Eenvoudig en handig!

Afhalen op een servicepunt
Bent u weinig thuis en wilt u uw bestelling snel in huis hebben? Dan is het vervelend als u thuis komt en een bericht vindt van de chauffeur met de mededeling dat u niet thuis was op het moment van aflevering…

De oplossing: zelf uw bestelling ophalen op een afhaalpunt, waar en wanneer dat voor u het beste uitkomt! Omdat wij werken met zowel de DHL afhaalpunten (ruim 2.800), als de PostNL afhaalpunten (ruim 2000) is er altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Tijdens het besteltraject krijgt u de mogelijkheid om zelf een afhaalpunt te selecteren, dat kan overal in Nederland zijn, dus ook in de buurt van uw werk of bijvoorbeeld een familielid. Uw bestelling ligt daar op de eerstvolgende werkdag vanaf 16.00 uur, ook op zaterdag. De afhaalpunten hebben ruime openingstijden en zijn vaak ook in het weekend open. Zodra uw bestelling op het afhaalpunt is bezorgd, wordt er automatisch een sms of e-mail verzonden naar het door u opgegeven mobiele nummer of e-mailadres. Het zal niet meer voorkomen dat u bij thuiskomst een niet-thuis-bericht aantreft. Wachten tot het volgende bezorgmoment of de mogelijkheid om het pakket pas een dag later af te halen behoort hiermee tot het verleden.

Bij het afhalen van een pakket is het noodzakelijk dat u uw identiteitsbewijs kunt laten zien. Als iemand anders het pakket voor u afhaalt, is niet uw, maar zijn/haar eigen identiteitsbewijs nodig.

Afhalen bij een DHL Servicepunt
Af te halen: 98% zekerheid de eerstvolgende werkdag (ook op zaterdag)
Verzendkosten DHL servicepunt: € 3,25

Er zijn inmiddels ruim 2.800 DHL afhaalpunten in Nederland, deze zijn gevestigd in onder andere tankstations, supermarkten, drogisterijen, videotheken en gemakswinkels. Wordt het pakket niet direct opgehaald, dan ontvangt u binnen een week nog twee herinneringsberichten. Vanaf de dag van bezorging heeft u 1 week de tijd om het pakket op te halen.

Afhalen bij een PostNL punt
Af te halen: 98% zekerheid na 16.00 uur op de eerstvolgende werkdag (ook op zaterdag)
Verzendkosten PostNL punt € 6,75

PostNL heeft ruim 2000 postkantoren verspreid over heel Nederland, veel van deze punten zitten in een supermarkt of in een winkel bij u in de buurt. Uw bestelling ophalen is op die manier makkelijk te combineren met uw dagelijkse boodschappen. Wordt het pakket niet opgehaald dan krijgt u na 6 dagen een herinnering. Vanaf de dag van bezorging heeft u 2 weken de tijd om het pakket op te halen.

Afhalen in Roden 
Nieuw! de mogelijkheid om je bestelling af te halen op onze locatie in Roden.
Bestellingen vanaf vrijdag 17:30 uur kunnen de daaropvolgende maandag vanaf 11:00 uur afgehaald worden, op werkdagen hebben we ongeveer 2 uur nodig om uw bestelling klaar te maken. 

Persoonlijk advies Terug naar boven