Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Beaphar CaniComfort® Navulling THT 29-02-2024

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 13,99 € 10,49
Levertijd:
Niet op voorraad
Beaphar

Artikelomschrijving

Beaphar heeft op basis van klinische studies de Beaphar CaniComfort® ontwikkeld. Beaphar CaniComfort® kan worden ingezet bij de preventie van ongewenst gedrag en helpt honden kalmeren. 

Het feromoon wat gebruikt wordt in de Beaphar CaniComfort® is een kopie van het feromoon dat bij de teef vrijkomt als zij haar puppy's voedt. Dit feromoon geeft honden een geruststellend gevoel en laat een hond weten dat het veilig is. 

Van Beaphar CaniComfort® wordt je hond niet suf en het heeft ook geen invloed op andere huisdieren. De verdamper kan ook gebruikt worden in combinatie met medicijnen. 

Gebruik 

De vulling met feromonengebruik je in de verdamper. Zodra de verdamper in het stopcontact, 230V, wordt geplaatst begint deze met het verspreiden van feromonen. 

1 Vulling van 48 ml met feromonen heeft een werkingsduur van ongeveer 30 dagen en is geschikt voor 70m². De verdamper dient iedere 6 maanden te worden vervangen. De verdamper wordt niet los verkocht maar is alleen door aanschaf van de starterskit te krijgen. 

De verdamper dient niet geplaatst te worden in een verlengsnoer, nabij een verwarming. De verdamper kan warm aanvoelen, door de warmte wordt de vloeistof verspreid. 

De verdamper mag niet geplaatst worden: 

  • Onder andere elektrische apparaten
  • Onder of dichtbij meubels
  • Onder een object wat uit de muur steekt
  • In een adapter met meerdere stekkers of in een verlengsnoer

Boven de verdamper dient er een vrije afstand van 1,20 meter te zijn. Mocht dit niet het geval zijn kan dit invloed hebben op de verdamping en kunnen er vlekken ontstaan op de objecten boven de verdamper. 

Bewaaradvies 

Buiten bereik van kinderen bewaren. 

Samenstelling 

Analoog van geruststellend feromoon van de hond: 2%. 

Isoparafinische  koolwaterstof q.s. 100g. 

Overzicht

De Beaphar CaniComfort® navulling dient samen gebruikt te worden met de verdamper. De Beaphar CaniComfort® zorgt voor rust en ontspanning in huis door middel van feromonen.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 17397
Variant Hond
Merk Beaphar
Gebruik Uitwendig