De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Contact

Contact

Wij helpen u graag! U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00:

Bel: 050-409 69 96 
Whats app: 06-21959869 
Chat met ons
Stuur een bericht via Facebook
Of u stuurt een e-mail naar advies@paardendrogist.nl


Advies
Heeft u een vraag over een bepaald product of wilt u hulp bij het maken van de juiste keuze? Wij helpen u graag! U kunt ons op werkdagen altijd even bellen: 050- 409 69 96 (ma t/m vrij van 08.30-18:00 uur). Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen naar advies@paardendrogist.nl. Wij zullen onze uiterste best doen om uw vraag zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vragen over uw bestelling
Heeft u een vraag over een bestelling die u bij ons heeft gedaan? Of wilt u er graag wat bijbestellen? Dat kan natuurlijk altijd via 050- 409 69 96 (ma t/m vrij van 08.30-18:00 uur) of u kunt ons whats appen als u ons toevoegt aan de contactlijst van uw smartphone: 06-21 95 98 69

Retoursturen of omruilen
Wilt u iets terugsturen of omruilen? Dat kan bij ons helemaal gratis!  Wij verzoeken u wel om ons van te voren te informeren. Dit kunt u doen op één van de volgende manieren: 

  1. Snel, makkelijk en op ieder gewenst moment: meld uw retour aan door in te loggen op onze site 

  2. Per telefoon: 050 - 409 69 96 (ma-vr tussen 08.30-18:00 uur) 

  3. Door een e-mail te sturen naar: retouren@paardendrogist.nl

Retouren die niet vooraf zijn aangemeld kunnen door ons helaas niet worden verwerkt.

Retoursturen
Wij garanderen u een volledig recht van teruggave binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Uiteraard zonder kosten voor u! In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Natuurlijk kunt u het product passen, maar zorg er dan wel voor dat u het product schoon en geheel onbeschadigd in de originele verpakking verpakt. Zodra wij uw retourzending hebben verwerkt, ontvangt u van ons een creditnota. Als u al betaald heeft, storten wij het bedrag direct en in ieder geval binnen 3 werkdagen terug op uw rekening.
Het kan ook zijn dat u na de zichttermijn een artikel terug wilt sturen. Na beoordeling van uw vraag door onze klantenservice behoort ook dat tot de mogelijkheden.  

Omruilen
Als u een artikel wilt ruilen voor een ander artikel, sturen wij u het nieuwe artikel, indien voorradig, dezelfde dag toe. Uiteraard zonder verzendkosten. U ontvangt hierbij wel opnieuw een factuur. Zodra wij het om te ruilen artikel retour hebben ontvangen, sturen wij u hiervan een bevestiging middels een creditnota. Indien u de factuur reeds voldaan heeft, storten wij het bedrag direct en in ieder geval binnen 3 werkdagen na de datum van de creditnota op uw rekening.

Klacht
Bent u niet tevreden over een product, onze service of ons advies? Neem dan altijd even contact met ons op. U kunt bellen: 050-409 69 96 (ma-vr van 08.30-18.00) of even een mail sturen: klantenservice@paardendrogist.nl. Als wij niet weten dat u ontevreden bent kunnen wij er ook niets aan doen. Als u ons uw klachten kenbaar maakt kunt u erop rekenen dat wij onze best zullen doen om een passende oplossing aan te dragen.

Tevreden?
Natuurlijk horen wij het ook graag als u tevreden bent over ons of over de werking van een product. U kunt ons beoordelen op de snelheid/levertijd, betrouwbaarheid, nazorg & garantie en onze kennis & vakmanschap. Daarnaast kunt u in eigen woorden uw plus- en verbeterpunten aangeven. Deze beoordeling kan door iedereen bekeken worden. Klik hier om ons te beoordelen. 

Ook kunt u onze producten beoordelen. Indien u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u van ons een e-mail met een link om de ontvangen producten te beoordelen. Heeft u recent geen product besteld, maar wilt u wel een beoordeling achter laten? Dat kan! Ga naar het gewenste product en klik op 'Productbeoordeling'.

Suggesties?
Heeft u suggesties voor verbetering? Of loopt u ergens vast? Laat het ons weten! Alleen met uw hulp kunnen wij deze website verbeteren, dus wij horen het graag!
Bel: 050-409 69 96 (Klantenservice ma t/m vrij 08.30-18:00 uur)
Whats app: 06-21 95 98 69
E-mail: info@paardendrogist.nl

Bent u verhuisd?
Bent u klant of ontvangt u regelmatig post van ons?
Geef dan hier uw adreswijziging door zodat wij de post naar u nieuwe adres kunnen sturen.

Bezoekadres 
De Paardendrogist en DursyDog zijn gevestigd op:
Exportweg 10
9301 ZV Roden
Openingstijden klantenservice: ma-vr van 08.30-18.00

Alle gegevens op een rij
Paardendrogist BV
Exportweg 10
9301 ZV Roden
NEDERLAND
Telefoonnummer: 050-409 69 96
E-mailadres: info@paardendrogist.nl
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 39060557
BTW nummer: NL8104.41.998.B01
URL Website http://www.paardendrogist.nl en http://www.dursydog.nl 
Registratie-/Activiteitencode bij Productschap Diervoeder/VWA: 30342
Vergunning Bureau Registratie Diergeneesmiddelen: 1557-A

DursyDog is een handelsnaam van De Paardendrogist BV

Persoonlijk advies Terug naar boven